Şehit Birol Yıldırım Boulevard dibuka ku hiji upacara sareng Bridge Melet anyar

sehit birol yildirim boulevard kalayan sasak melet anyar dibuka
sehit birol yildirim boulevard kalayan sasak melet anyar dibuka

Birol YÄ ± Är anu kasohor, diwangun ku Kotamadya Ordu BüyükŸŸehir, salaku alternatif pikeun jalan cincin sareng Jambatan New Melet, anu tiasa dianggo salaku alternatif arah jalan Hideung Laut munggaran pikeun Orduâ € ™. ± m Boulevard diangkat kana jasa sareng karéta anu teratur.


Mimitian ti lokasi stasion bus anyar, di zona industri KarapÄ ± nar Mahallesi sareng katutup ku aspal panas ti Jambatan Yeni Melet ka simpang Kayabaşı, éta nyiptakeun jalan alternatif pikeun jalan raya. Kapadetan lalu lintas anu kapanggih ogé parantos dibéréskeun.

â € œMARKA Å EHÄ ° R KITA WÉNA ER LERLÄ ° â €

Walikota Ordu BleyenyükÅŸehir nyarios yén Orduâ € ™ ngan nyandak léngkah pikeun janten kota mérek. Mehmet Hilmi Güler, "Dinten ayeuna, kami mawa dua karya anu saé pikeun urang Ordu". Salah sahijina nyaéta Sasak Anyar Melet, anu panjangna 236 méter. Sasak ieu bakal janten kapal énggal pikeun Ordu, anu bakal mempermudah lalulintas urang. Pikeun sasak ieu, anu rencanana baris dianugikeun ka kota urang dina tanggal anu sanés, kami mangrupikeun ngagambar deui almenak. Abdi hoyong hatur nuhun kana Jalan Raya anu ngalamar jasa ieu ka kota urang dina waktos 2 bulan. Ieu nunjukkeun kakuatan nagara urang. Teras we dibuka boulevard anu saé. Kami parantos maparin nami syahid urang, Birol Yildildir, anu ngorbankeun kapercayaanana salaku kota Kadirşinas pikeun prinsip ieu. Wilujeng syukur ka warga kami tina 5 km. Ongkos biaya dua investasi nyaéta 30 juta TL. Urang teraskeun ngalakukeun léngkah anu wani sareng mutuskeun. Kami badé nambihan karya anu saé kanggo kota. Kami nuju ka jalan janten kota mérek. Dina rasa ieu, salah sahiji padamelan anu paling penting nyaéta pikeun ngajawab masalah patalimarga. Perhatosan urang bakal yén lalu lintas urang bakal langkung nyaman ku léngkah ieu. Urang mikirkeun sasak anu lain dina titik di mana Meletâ € ™ ng laut. Kami ogé ngarencanakeun ieu. Ordu bakal janten kota anu dikenal ogé pikeun sasak na. Melet tiasa janten pusat kahirupan anu saé. Cenah anjeunna nalika urang sadar ieu, pasukan urang dina pariwisata sareng industri bakal langkung saé.

â € œBÃœYÃœKÅ EHÄ ° R MUNICIPALIZING KAMI NGADUKAN CONGRATULATIONâ €

Walikota Ordu BüyükÅŸehir, Dr. Hatur nuhun ka Mehmet Hilmi Gülerâ € ™, Gubernur Ordu, Seddar Yavuz, anu ngamimitian karirna, ngucapkeun salamet sareng ngucapkeun salamet pikeun karyana. Kami henteu ningali jalur alternatif nalika sasak Cevizdere rusak kusabab musibah anu kami ngalaman dina taun-taun katukang. Kadé ulah nyebut sasak sareng pas. Gusti nyaram ngungkabkeun pentingna inpormasi ieu dina strategis, kaamanan sareng ngahontal dina kaayaan anu sami. Ku sabab eta, perlu pikeun ningal investasi ogé. Kuring ngucapkeun salamet ka Pangurus Distrik Bina Marga jeung Walikota BüyükŸehir sareng kuring miharep investasi bakal hadé pikeun kota urang.

Dua investasi dilakukeun ku MŸrsel MÃrsel z - ztürk, sabada pidato éta, dibuka sacara resmi saatos protokol neukteuk pita pembukaan. LDA ±.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar