Kamentrian Dalam Negeri pikeun ngarekam 15 Staf Pengawal Pelatih

Departemen internal
Departemen internal

Anggota bakal direkrut ka 15 Pengawal Pelatih anu kosong di Kelas Layanan Administrasi Umum dina organisasi sentral Kamentrian Dalam Negeri, antara tanggal 12-14 Mei 2020 di Ankara.

KOMUNITAS UNTUK INGGAL DI Ujian ING


1 - Pikeun nyumponan kaayaan anu didaptarkeun dina paragrap (A) Pasal 657 UU Pergaulan Sipil Nomer 48,

2 - Kalayan réngsé salah sahiji fakultas hukum, inpormasi politik, ékonomi, administrasi bisnis, ékonomi jeung élmu administrasi, anu nyayogikeun sahenteuna opat taun pendidikan sarjana, atanapi salah sahiji lembaga atikan nasional jeung internasional anu sasaruaan katampi ku Déwan Atikan Tinggi.

3 - Henteu langkung umur umur tilu puluh lima sapertos mimiti dina Januari Januari taun dimana ujian lawang (lisan) diayakeun (dilahirkeun saatos 01/01/1985).

4 - Bagian antara 2018 anu ngalamar paling luhur kalayan skor "Ujian Pilihan Pribadi Public KPSSP2019" diayakeun ku ÖSYM taun 9-70 (90 calon sareng skor anu sami sareng calon anu ka-90). .

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar