23.03.2020 Laporan Coronavirus: 7 Pupusna!

anjeunna mangrupikeun menteri kasehatan, salaki fahrettin salaki coronavirus
anjeunna mangrupikeun menteri kasehatan, salaki fahrettin salaki coronavirus

Dua kali terakhir Menteri Menteri Kaséhatan Fahrettin Koca nyaéta saperti kieu:


Dina 24 dinten akhir, 3.672 ujian dilakukeun. 293 diagnosis anyar dilakukeun. Sanajan usaha urang, urang ngagaduhan 7 deui jalma anu kasakit kana panyakit. Pamieunang PARA PARA PÉNGARA: Anjeun henteu kaluar tina wabah. Lalaunan anjeun. Entong ngalebetkeun lingkungan résiko. Ulah nyandak résiko ka bumi anjeun. Cicing di bumi. Hirup pas di bumi.

Salaki fahrettin kembar

Hasil tina pernyataan ieu, jumlah pasien urang kaleungitan kusabab koronavirus aya 37!

Turki Coronavirus Balance Lambaran 23.03.2020/XNUMX/XNUMX

Sajauh ieu, jumlahna aya 24.017 ujian parantos dilaksanakeun, 1.529 diagnosa parantos kaleungitan, 37 diantarana parantos umur, kalolobaanana maot.

11.03.2020 - Jumlah 1 Kasus
13.03.2020 - Jumlah 5 Kasus
14.03.2020 - Jumlah 6 Kasus
15.03.2020 - Jumlah 18 Kasus
16.03.2020 - Jumlah 47 Kasus
17.03.2020 - Total 98 Kasus + 1 Paeh
18.03.2020 - Total 191 Kasus + 2 Paeh
19.03.2020 - Total 359 Kasus + 4 Paeh
20.03.2020 - Total 670 Kasus + 9 Paeh
21.03.2020 - Total 947 Kasus + 21 Paeh
22.03.2020 - Total 1256 Kasus + 30 Paeh
23.03.2020 - Total 1529 Kasus + 37 Paeh


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar