24.03.2020 Laporan Rincian Coronavirus: Jumlah Pasién Penyembuhan 26

Turki Menteri Kaséhatan - Dr. Fahrettin Koca
Turki Menteri Kaséhatan - Dr. Fahrettin Koca

méja némbongkeun kaayaan pangahirna ngeunaan kasus # Coronavirus di Turki, ieu babarengan jeung masyarakat.

  • Jumlah kasus: 1.872
  • Maot: 44
  • Perawatan intensif: 136
  • Dipasihkeun (sabar engapan): 102
  • Penyembuhan: 26
daftar sabar virus Corona turki
daftar sabar virus Corona turki

Twiti, anu ngajelaskeun kasaimbangan koronavirus tanggal 24.03.2020, ti Menteri Kesehatan Fahrettin Koca nyaéta kieu:

Sakumaha seueur jalma? Ieu ditaros unggal dinten di 195 nagara. Karugian jeung lamun teu kasep Turki. Ukuran tiasa nyegah kanaékanana. Jumlahna aya 24 ujian dilakukeun dina LAKAS 3.952 taun. Aya 343 diagnosis anyar. Kami kaleungitan penderita 7. Salah éta mangrupikeun COPD. Genep éta umur canggih. Kami kuat sakumaha ukuran anu kami candak.

Turki Coronavirus Balance Lambaran 24.03.2020/XNUMX/XNUMX

Sajauh ieu, jumlahna aya 27.969 ujian parantos dilaksanakeun, 1.872 parantos didiagnosis, sareng urang kaleungitan 44 pasien, kalolobaanana penderita manula sareng COPD.

11.03.2020 - Jumlah 1 Kasus
13.03.2020 - Jumlah 5 Kasus
14.03.2020 - Jumlah 6 Kasus
15.03.2020 - Jumlah 18 Kasus
16.03.2020 - Jumlah 47 Kasus
17.03.2020 - Total 98 Kasus + 1 Paeh
18.03.2020 - Total 191 Kasus + 2 Paeh
19.03.2020 - Total 359 Kasus + 4 Paeh
20.03.2020 - Total 670 Kasus + 9 Paeh
21.03.2020 - Total 947 Kasus + 21 Paeh
22.03.2020 - Total 1256 Kasus + 30 Paeh
23.03.2020 - Total 1529 Kasus + 37 Paeh
24.03.2020 - Total 1872 Kasus + 44 Paeh

Menteri Kaséhatan Fahrettin Koca sareng Menteri Pendidikan Nasional Ziya Selçuk ngumumkeun anggota ka pers saatos rapat Rapat Panitia Élmu Coronavirus. Menteri Koca masihan inpormasi ngeunaan layar dimana jumlah kasus bakal diumumkeun.

Ditekenkeun yén teu aya lembaga kaséhatan atanapi dokter naon anu tiasa nyegah panyebaran virus, saur Koca, "Anjeun tiasa nyegah ieu. Anjeun tiasa nyegah éta kalayan mundur ka bumi anjeun. Anjeun tiasa nyegah éta ngagem topéng upami perlu. Anjeun tiasa ngahindarkeunana ku Ngahindarkeun kontak. Kaayaan urang kuat dina perjuangan ieu. Kami anu bakal meunang hasil sareng kakuatan ieu. "

"Jumlah kasus pertengahan umur henteu rendah"

Ngomongkeun ka anu langkung kolot, Koca nyarios, "Jumlah kasus yuswa ogé henteu handap. Virus henteu ngabédakeun antara umur ngora, lami sareng umur. Upami anjeun ngagaduhan panyawat anu henteu sadar, virus bakal ngungkabkeunana sareng perlakuan bakal langkung hese tibatan anu anjeun harepan. "

"Punten ulah ningali aplikasina sakumaha liburan"

Ngingetan yén atikan barudak diteruskeun, Menteri Fahrettin Koca nyarios:

"Pelatihan kasebut diserahkeun dina internét sareng televisi sawaktos. Punten teu nganggap aplikasi éta janten liburan, nyegah anak anjeun teu ngarti kana hal sapertos kieu. Aranjeunna teu kedah ditinggalkeun tina pelajaran sareng réréncanganna. "

Inpormasi bakal diénggalan sacara digital sareng dibagikeun ka masarakat unggal dinten.

Menteri Koca ngabagikeun inpormasi ieu ngeunaan aplikasi anu bakal dilakukeun pikeun masarakat nampi inpormasi anu langkung gampang sareng langkung jelas dina periode ieu:

"Dina waktos salajengna, urang bakal rutin ngomean total pasien, jumlah tés, jumlah kasus anu urang leungit, jumlah pasien di perawatan intensif, jumlah pasien nyambung ka intubasi, alat pernapasan, sareng jumlah pasien penyembuhan, sareng kami bakal dibagi unggal dinten kalayan masarakat."

Ubar ti Cina

Ngarujuk kana jumlah ubar anu dicandak ti China sareng panggunaan di pasien, saur Menteri Koca, “136 pasien dimimitian. Dosis pangobatan pasti. Urang terang yén dosis sareng kotak rata-rata aya saran ti Komite Ilmiah dianggo kanggo pasien, sareng sahenteuna 5 dinten pamakean. Urang bakal tiasa nyarios langkung jelas dina minggu hareup naha éta mangpaat atanapi henteu. "

"83 juta henteu kedah nyandak uji"

Koca ogé ngadadarkeun penjelasan ngeunaan saha anu kedah ngalakukeun tés sareng nyarios, "83 juta jalma henteu kedah gaduh uji, henteu aya aplikasi di dunya. Kusabab nalika anjeun gaduh tés, panginten tiasa négatip, tapi panginten tiasa saatos saatos 3 dinten sareng 5 dinten. Anjeun tiasa nginféksi seueur jalma dina waktos éta. Sarerea kudu dijalankeun salaku virus, "saurna.

Sorotan tina pernyataan Menteri Selçuk nyaéta saperti kieu:

Menteri Ziya Selçuk nyatakeun yén kalayan saran Panitia Ilmiah, aranjeunna mutuskeun ngagaduhan liburan dugi ka 30 April sareng neraskeun pendidikan jarak jauh dina lingkup ukuran koronavirus.

Menunjukkeun yén prosés éta mangrupikeun masalah anu dirawat pertama kalangkungan dina sajarah dunya, Selçuk negeskeun yén aranjeunna nganggap masalah ieu salaku Menteri anu pedagogi sareng anu prioritas mangrupikeun kasehatan barudak.

"Kami siap pikeun sagala jinis skenario ngeunaan santunan kabutuhan pendidikan sareng ujian"

Nyarios yén aranjeunna bakal neraskeun atikan kalayan program anu langkung saé sareng program lengkep anu langkung awal mimitian minggu payun, Selçuk nyarios:

"Kuring hoyong sadaya warga masarakat sareng kolotna janten surak anu hadé. Kami siap pikeun sagala jinis skenario ngeunaan parantosan sareng santosan kabutuhan pendidikan sareng ujian barudak anjeun. Henteu aya anu kedah hariwang yén urang bakal ngalakukeun naon anu diperyogikeun.

Menteri Selçuk nyatakeun yén ti jaman ka waktos, anjeunna bakal ngawartosan ka masarakat sareng ngabagi sababaraha masalah ngeunaan panerapan, kabutuhan sareng ujian anu aya kaitan sareng Kementrian Pendidikan Nasional.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar