25.03.2020 Laporan Coronavirus: Urang leungiteun 59 Jumlah Pasién

Turki Menteri Kaséhatan - Dr. Fahrettin Koca
Turki Menteri Kaséhatan - Dr. Fahrettin Koca

Twiti, anu ngajelaskeun kasaimbangan koronavirus tanggal 25.03.2020, ti Menteri Kesehatan Fahrettin Koca nyaéta kieu:


Dina kaping 24 dinten JURUAN, 5.035 ujian dipungkas. 561 diagnosis dilakukeun. 15 urang pasien maot. Jumlah pasien anu urang kaleungitan jumlahna nyaéta 59. Jumlah pasien nyaéta 2.433. SUMBER BENTUK NU TINGKATKEUN KUDA KAPAL, KONEKTOR. Hayu urang cobian hirup sareng résiko nol. Ieu ngiket urang ka kahirupan.

Turki Coronavirus Balance Lambaran 25.03.2020/XNUMX/XNUMX

Sajauh ieu, jumlahna aya 33.004 tés parantos dilakukeun, 2.433 diagnosis parantos dilakukeun, hanjakalna urang kaleungitan 59 penderita.

11.03.2020 - Jumlah 1 Kasus
13.03.2020 - Jumlah 5 Kasus
14.03.2020 - Jumlah 6 Kasus
15.03.2020 - Jumlah 18 Kasus
16.03.2020 - Jumlah 47 Kasus
17.03.2020 - Total 98 Kasus + 1 Paeh
18.03.2020 - Total 191 Kasus + 2 Paeh
19.03.2020 - Total 359 Kasus + 4 Paeh
20.03.2020 - Total 670 Kasus + 9 Paeh
21.03.2020 - Total 947 Kasus + 21 Paeh
22.03.2020 - Total 1256 Kasus + 30 Paeh
23.03.2020 - Total 1529 Kasus + 37 Paeh
24.03.2020 - Total 1872 Kasus + 44 Paeh
25.03.2020 - Total 2.433 Kasus + 59 Paeh


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar