Anjeun teu tiasa ngarobih nami Sasak Taman Negeri

Anjeun teu tiasa ngarobih nami Taman Negeri State Bridge
Anjeun teu tiasa ngarobih nami Taman Negeri State Bridge

Dina sési mimiti bulan ieu di Majelis Perbandaran Adana Metropolitan, aya diskusi ngeunaan Negeri Taman Sasak. Déwan MHP nyarios, "Anjeun teu tiasa ngarobih nami Taman Negeri Taman Sasak"


SabahNumutkeun kana laporan Murat Karaman; "Kecap Adana Metropolitan Munisipalitas CHP Zeydan Karalar yén maranéhna bakal ngarobih nami Jambatan Taman Negeri dina kongres propinsi CHP dua minggu ka tukang nyababkeun diskusi di rapat parlemén dina bulan Maret. Cemal Demirdağ, déwan MHP, diréaksikeun kana kecap Karalar ieu. Dina kongrés propinsi Présidén CHP Karalar dua minggu ka tukang, anjeunna sasaran Hüseyin Sözlü, tilas présidén MHP, ujar, "aranjeunna henteu tiasa ngarengsekeun naon-naon proyek. Aranjeunna ngamimitian Jambatan Bahçeli State tapi henteu tiasa atosan éta. Aranjeunna ngiringan 210 juta liras dina sasak 195 juta liras, tapi teu saurang ogé tilu. Kami peryogi 3 juta lira kanggo salse. Gusti bakal masihan anjeunna kasempetan pikeun ngarobih namina. ” Demirdağ, anu nyandak lanté tina agenda dina sidang munggaran yén Présidén Karalar henteu hadir sareng ngaruh kana parobahan ngaran jambatan éta, saurna, “Présidén Zeydan Karalar nyarios yén aranjeunna bakal ngarengsekeun Jambatan Bahçeli sareng ngarobih namina. Teu aya anu kudu punten pikeun ieu, kakuatanana henteu cekap. Nalika sasak éta réngsé, namina Dr. Kaayaan nagara bakal janten Bahçeli sareng urang hoyong sadayana terang ieu. 600 sataun parantos kasir ti pilkada, ngalakukeun akuntansina. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar