Aplikasi Internasional KARDEMİR Dibuka

Aplikasi magang Kardemir dibuka
Aplikasi magang Kardemir dibuka

Siswa anu diajar di Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş (KARDEMİR) anu diajar di paguron luhur sareng perguruan bakal tiasa ngajantenkeun pre-pendaptaran magang usum panas anu direncanakeun tanggal 17 April 2020 dina ruang lingkup produksi sareng manajemén internét.


Preregistrasi bakal ditaliti sacara terang kalayan inpormasi dina bentuk aplikasi, sareng penting pikeun ngeusian widang anu relevan.

Pikeun panawaran Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar