Bandara Kahramanmaraş sareng Beus Nolak

Bandara Kahramanmaras sareng beus lir matak disemprot
Bandara Kahramanmaras sareng beus lir matak disemprot

Kahramanmaraş Munisipalitas Metropolitan ngabeungkeut eureun beus sareng bandara anu dianggo ku warga-kota di sapanjang kota.


Kahramanmaraş Munisipal Metropolitan terus ngiringan nyemprot sareng disinfeksi sacara jero dina lingkup pencegahan ngalawan wabah koronovirus. Tim Dinas Layanan Pengangkutan Métopolitan Mértopolitan parantos nyemprot disinfeksi sareng disinfeksi dina kendaraan beus anu sayogi di sapanjang kota.

Di sisi anu sanés, disinfeksi sareng disinfeksi Bandara Kahramanmaraş sareng Terminal Beus, anu nyayogikeun panumpang ti luar kota, parantos réngsé ku tim-tim ti Diréktur Lingkungan Sehat sareng Semprotan Diréktur Metropolitan Kahramanmaraş. Tim Kahramanmaraş Munisipalitas Metropolitan ngaungatan kagiatan disinfeksi na sapanjang kota.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar