Disinféktan Tangan Anu Digantelkeun sareng Truk sareng Beus di Eskisehir

Disinféktan dipasang dina Tram sareng Beus di Eskisehir
Disinféktan dipasang dina Tram sareng Beus di Eskisehir

Eskişehir Munisipal Metropolitan, anu nyandak pancegahan dina angkutan umum dina ruang lingkup Corona Virus Combat Action, tungtungna mimiti masang disinféktan tangan dina kendaraan anu dianggo ku rébuan jalma unggal dinten.


Salian beberesih rutin dina trem sareng beus, Eskişehir Munisipalitas Metropolitan rutin ngabeungitkeun kanker anu dianggo ku rébuan panumpang pikeun mastikeun kabersihan tangan pribadi. Ngomongkeun yén disinféktan leungeun bakal sayogi dina sadaya beus sareng trem, para pajabat Munisipal Metropolitan ngingetkeun warga masarakat pikeun nganggo disinféktan sacara sadar.

Warga anu ngungkabkeun yén disinféktan tangan penting pisan dina prosés ieu, hatur nuhun ka Munisipalitas Metropolitan, anu ngalaksanakeun aplikasi ieu dina sadaya kendaraan kalayan sénsivitas anu hébat.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar