Rojongan ka Koperasi Masihan Layanan Angkutan Umum ti Manisa Metropolitan

Dukungan ka koperasi anu nyayogikeun jasa transportasi massa ti kota gedé manisa
Dukungan ka koperasi anu nyayogikeun jasa transportasi massa ti kota gedé manisa

Munisa Metropolitan Munisipalitas, anu parantos neraskeun perjuangan ngeunaan coronavirus sacara épéktip saprak mimiti, teu hilap koperasi-koperasi anu nyayogikeun jasa angkutan umum dina prosés ieu. Nyebutkeun yén 34 persén 5 koperasi anu ngaladénan di sakumna propinsi moal kaala dina prosés ieu, Walikota Perbandaran Manisa Metropolitan Cengiz Ergün nyatakeun, "Kami henteu ninggalkeun para padagang koperasi kami nyalira dina waktos susah ieu. Sanaos urang ngabantosan warga urang pikeun ngagaduhan perjalanan anu séhat sareng disinfeksi anu urang dilakukeun dina angkutan umum, kami ogé parantos nyumbang ékonomi pikeun padagang koperasi kami kalayan ngadukung ieu. "


Munisa Metropolitan Munisipalitas, anu parantos nunjukkeun perjuangan anu ditangtukeun ngalawan wabah koronavirus anu mangaruhan sapanjang dunya, ogé parantos nyayogikeun dukungan penting pikeun koperasi anu nyayogikeun jasa angkutan umum dina prosés ieu. Walikota Munisipal Metropolitan Manisa Cengiz Ergün, anu nyatakeun yén 34% dibagikeun yén Munisipalitas Metropolitan nampi tina 5 koperasi di seluruh propinsi ieu henteu bakal dicandak dina période susah ieu, kami parantos aktip ti mimiti dinten di kota urang ngalawan wabah koronavirus anu lumangsung di Wuhan, Cina. kami gelut. Dina prosés ieu, urang ngalaksanakeun disinfeksi di titik anu sering dianggo ku warga urang, ti lembaga umum dugi kendaraan angkutan umum. Nalika kami aktip tarung disinfection pikeun kaséhatan warga urang, kami ogé nyumbang sumbangan pikeun koperasi kami anu nyayogikeun jasa transportasi umum. Ku cara ieu, Munisipalitas Metropolitan moal nyandak pangsa 34 persén tina 5 koperasi di seluruh propinsi ieu.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar