200 Tempat parkir Lot pikeun Altınordu

taman mobil pikeun altinorduya
taman mobil pikeun altinorduya

Munisipalitas Metropolitan Ordu, Ketua tempat parkir, anu parantos janten kabutuhan anu ageung di sapanjang propinsi. Saluyu sareng petunjuk ti Mehmet Hilmi Güler, anjeunna terus ngahasilkeun solusi anu permanén, sanés lokal.


Pikeun milarian solusi pikeun kabutuhan parkir kota, Perbandaran Metropolitan, anu mimiti digawé di daérah belah kalér ti 19 September Stadion, ngagedekeun tempat parkir anu parantos aya sareng nawiskeun parkir jarak sakitar 200 kendaraan pikeun jasa warga.

"KANGGO NENGGALU KOMUNITAS DI KOTA"

Coşkun Alp, Sekretaris Jenderal Perbandaran Metropolitan Ordu, anu nalungtik karya-karya di tempat éta, nyatakeun, "Aya kasusah dina parkir di kota urang. Kusabab ieu, urang mimiti damel di daérah 2 rébu 500 méter pasagi di tukangeun stadion munggaran. Kawasan ieu, anu ogé ngaluarkeun jalan aspal, mangrupikeun léngkah pikeun méréskeun kabutuhan parkir. Daérah ieu, dimana sahenteuna 200 kendaraan tiasa diparkir babarengan sareng tempat parkir anu tos aya, bakal masihan lega di kota. Ku cara kieu, urang bakal terus ningkatkeun padamelan urang. Kami hatur nuhun ka kolega urang anu nyumbang sareng kami miharep yén investasi kami tiasa mangpaat pikeun kota urang. "

Dina jero ruang lingkup proyék, aya kira-kira 4 kendaraan tempat parkir sareng lampu tempat parkir 847 200 méter pasagi, aréa parkir motor, perbaikan fasad wangunan klub, aplikasi lantai beton dicitak sareng 4.610 meter pasagi jalan aspal.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar