Perjoangan Ngalawan Inféksi Koronér Terus Di Ankara

Gelut ngalawan wabah koronavirus di Ankara terus tanpa ngalambatkeun
Gelut ngalawan wabah koronavirus di Ankara terus tanpa ngalambatkeun

Perbandaran Ankara Metropolitan terus perang ngalawan serangan wéb coronavirus. Walikota Metropolitan Mansur Yavaş ngungkabkeun yén aranjeunna bakal ngadukung warga anu umurna 65 taun sareng langkung, anu nyebut "HomeKal", sabada curfew.


Ngomongkeun warga anu yuswa 65 taun langkung na ngaliwatan akun média sosialna, Walikota Yavaş ngumumkeun yén aranjeunna paré nyéwa kurir motor kanggo 17 pasar sareng cabang, sareng yén sadaya kabutuhan warga anu kalebet dina ruang lingkup ieu bakal dipiharep. ASKİ bakal ngalaksanakeun prosés muatan cai pikeun palanggan anu umurna 65 taun ka luhur, anu gaduh mérek cai nganggo kartu, dugi ka Salasa 24 Maret. Tim Munisipal Metropolitan damel di lapangan 7/24 pikeun kasehatan umum, disinféksi unggal dinten di daérah umum sareng lembaga umum sareng organisasi, khususna kendaraan transportasi umum.

Perbandaran Ankara Metropolitan neraskeun perang ngalawan wéb coronavirus tanpa ngalambatkeun.

Ngaronjatkeun usaha disinféksi pikeun kaséhatan masarakat, Métopolitan Metropolitan ogé ngalaksanakeun langkah-langkah anyar pikeun kaperluan warga. Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş ngumumkeun dina pernyataan dina akun média sosial yén pasar poéan kabutuhan warga warsa yuswa 65 taun ka luhur, anu curfew dituduhkeun sareng nyebat "HomeKal", bakal dipanggihan ngaliwatan kurir motor anu diséwa ku Perbandaran Metropolitan.

PELAYASAN Motret RENTED

Walikota Yavaş, anu ngabagi daptar 17 pasar sareng cabang di Ankara anu mimiti, boh dina akun média sosial na dina situs web Metropolitan Municipal, ngobrol sareng warga yuswa 65 taun sareng kecap-kecap di handap ieu:

"Babaturan sasama kuring anu minta, mimiti pisan, sadayana. Kuring ngarepkeun kami bakal ngaliwat poé-bad ieu babarengan, ku leungeun. Sapertos, curfew diwanohkeun dina yuswa 65 langkung taun. Rundingan kami sareng ranté pasar teras nyayogikeun kabutuhan jalma anu peryogi. Moal lami deui kami bakal nyebarkeun sadayana sareng lokasina, inpormasi alamat, cabang sareng inpormasi kontak. Anjeun tiasa tiasa gampang nyandak naon anu anjeun pikahoyong. Kami ogé ngagaduhan rundingan sareng perusahaan kurir. Salaku kotamadya, urang bakal nyobian ngabantosan anjeun pikeun kabutuhan. Prakték kotamadya urang ngeunaan wilayah jasa imah masih diteruskeun. Salaku tambahan, jasa dahareun panas kami terus pikeun 20 kulawarga anu tinggal di handapeun bangsat lapar. Kuring miharep anjeun bakal salamet ieu dinten-goréng tanpa karusakan. Duaan urang bakal naroskeun. Kuring nawiskeun hormat ka sadayana anjeun. ”

Jasa Layanan Sosial Metropolitan Munisipalitas bakal mayar waragad tina kurir anu gabung ka Federation All motor sareng motor. Laksanakeun sareng pendekatan kotamadya sosial, Perbandaran Metropolitan bakal nyayogikeun jasa ieu gratis pikeun warga anu umurna 65 taun langkung, sareng ogé bakal nyegah koran anu teu aya padamelan anu nyandak gajih sapopoé ka bumi.

Çağdaş Yavuz, Ketua Féderasi Kursi Motosan Sadaya Anatolian, anu ngariung di payuneun Perbandaran Metropolitan sareng nyatakeun yén aranjeunna siap tugas, saurna:

"Di tempat anu munggaran, urang badé ngawula sareng 100 kurir. Kami bakal ngiringan langkung kurir numutkeun kanaékan paménta. Kami ngagaduhan kawajiban salaku federasi. Dugi ka kurva sepi warga anu umur 65 taun sareng anu ngagaduhan panyawat kronis, kami bakal nyandak tuangeun dahareun sareng kabutuhan dasar ti pasar-pasar di antara jam 12.00-17.00. Ayeuna, sadaya réstoran sareng unit parantos ditutup, sareng kurir motor kami ogé teu ngagaduhan pangangguran. Walikota Metropolitan kami ogé parantos ngarobih kaayaan ieu sareng sahenteuna kurir urang parantos ngagaduhan kasempetan kanggo nyandak artos sapopoé ka imahna. Kami nawiskeun syukur sareng nuhun ka Présidén urang. ”

Déwan Kota Ankara ogé narik perhatian pikeun pentingna kerjasama antara Sadaya Federation Federation Kursi Béntang Nasional, Asosiasi Pasar Lokal sareng Asosiasi Runcit, hatur nuhun kana pangrojong kurir motor Metropolitan Municipality di Kota Ibukota, dimana éta disebut "HomeKal".

DOKONGAN MAKAN Pikeun KOLEKTOR PAPER

Saatos larangan dina ngempelkeun kertas di Ibukota dina lingkup serangan tina serangan wabah koronavirus, dukungan dahareun mimiti disayogikeun di daérah tempat jalma-jalma ieu padu kapaksa ku paréntah Présidén Yavaş.

Mustafa Koç, Kepala Dinas Polres Perbandaran, nyatakeun yén aranjeunna ngalakukeun disinfeksi di daérah dimana kolektor kertas, anu cicing di daérah Şirindere Kabupaten Çiğdem, ayana, masihan informasi ieu:

"Ieu mangrupikeun tempat anu kirang aya 600 kolektor kertas. Kolektor kertas duanana janten kelompok résiko masing-masing sareng nyababkeun ancaman anu parah nyebarkeun sareng nyebarkeun virus. Kusabab ieu, urang parantos ngalarang ngempelkeun kertas. Kami parantos nyeusian kolektor kertas salaku kotamadya. Kami parantos nyiptakeun sistem kanggo nyumponan katuangan sareng kulawarga masing-masing isuk sareng sore unggal dinten. Urang bakal ngadistribusikaeun tuangeun sareng kulawargi ka 5 jalma anu tinggal di 200 daérah anu béda. Kami ngabasmi kawasanna aranjeunna sareng tulisan anu dikumpulkeun unggal dinten. Numutkeun kaélmuan, aréa pangpanjangna virus masih aya dina keretas. Dugi dugi ka solusi anu permanén, urang bakal nyegah korban sareng ngaleungitkeun sumebarna résiko. "

Abdullah Kami jadi korban salaku kulawarga, tapi munisipalitas panginten urang sareng henteu ngantep kami lapar sareng haus. Kuring ngahatur nuhun pisan kana Munisipalitas Metropolitan. "Kolektor kertas sanésna Ceylan Avcı nyarios," Kami henteu ngempelkeun kertas sareng kertas deui. Munisipasi nyayogikeun katuangan kanggo urang sareng nyemprot biasa ka daérah ieu ”, hatur nuhun ka Metropolitan Munisipalitas.

Seyfettin Aslan, Kepala Dinas Kaséhatan, nyarios yén aranjeunna parantos ngamimitian disinfeksi di 10 daérah dimana sato jalanan anu disajikan ku pencinta sato sukarela anu aya di sapanjang kota.

Gampang UNTUK 65-TAHUN sareng SUBSCRIBERS KUMAHA SORANGAN DI ASKI

Munisipalitas Metropolitan, anu parantos ngenalkeun langkah-langkah énggal ngalawan ancaman wabah, bakal mimiti ngiringan cai dina kartu kortina palanggan umur anu berumur 65 atanapi langkung dugi Salasa 24 Maret.

Salaku bagian tina palayanan anu umur 65 taun langkung lami anu henteu tiasa kaluar tiasa dianggo kalayan ngahontal Başkent 153 atanapi (0312) 616 10 00, tim ASKİ bakal ngalaksanakeun prosés muatan cai palanggan nganggo mérek cai kartu dina alamatna.

ASKI, anu ngawartosan palanggan unggal dintenna via pesen téks (sms) sareng panggeuing sareng dianggo dina 24 jam, parantos mutuskeun nundutan prosés panutupanana palanggan perumahanna kusabab panyakit wabah 2 bulan. Diréktur Jenderal ASKİ, anu terus muka cai kanggo 22 rébu palanggan padumukan anu saacanna nutup cai kusabab hutang anu henteu dibayar, parantos ngalih kana sistem janjian pikeun operasi di pusat éta 23 Maret. palanggan www.aski.gov.t nyaeta Ngumumkeun yén anjeun tiasa ngadamel janji di ASKI; éta ogé bakal ngalaksanakeun langganan énggal, parobihan langganan, langganan konstruksi sareng transaksi évakuasi palanggan, pembatalan langganan, banding invoice, parobahan counter (aplikasi gagal gagal), pertanyaan invoice sareng transaksi pamayaran online.

KUNCI MASS TRANSPORT DIPAKALKEUN HARI ING DARI

Perlindungan Lingkungan sareng Kontrol Lingkungan sareng Dinas Éstetika Kota anu ngalaksanakeun damel disinfeksi intensif di lembaga umum sareng organisasi di sapanjang kota disinfect kendaraan angkutan umum unggal dinten.

Nalika tim Dinas Éstetika Kota ngalakukeun beberesih kalayan produk disinféktan khusus khususna jalan-jalan sareng jalan utama, khususna dina perabotan kota sareng perhentian, ANKARAY, Metro sareng bus EGO, taksi sareng minibus disemprotkeun ku panyawat poean kalayan petunjuk Présidén Yavaş.

Nyarios yén aranjeunna wareg ku jalan disinfeksi anu diteruskeun dina minibus eureun, Fatih Özden, salah saurang padagang minuskula na, "Virus ieu parantos nyababkeun masalah anu ageung pikeun urang sadayana di sakuliah nagara. Walikota Urang Mr. Mansur Yavaş ngajantenkeun kandaraan urang disucurkeun unggal dinten. Kandaraan urang aya dina kabersihan. Kuring hatur nuhun ka anjeunna pikeun pangusaha urang. "Ender Yılmaz ngadawuh," Kami hoyong hatur Walikota Metropolitan Mansur Yavas pikeun prosedur disinfeksi na. Disinfeksi kendaraan urang dilakukeun unggal poé, ”cenah. Murat Karakoca nyatakeun yén berkat jasa ieu Perbandaran Metropolitan, rasa amanah masarakat naék, "Jalma bisa numpak kendaraan aman. Kami hatur Munisipalitas urang sareng Walikota Mansur Yavas pikeun usaha maranéhanana. ”

Nuluykeun prosés disinfeksi kana taksi di Kızılay Güvenpark Taxi Storage, BELPLAS A.Ş. Penjaga taksi ngahatur nuhun ka tim pembersih parantos ngaturkeun puas kana jasa ieu sapertos kieu:

  • Dursun Göloğlu: "Salaku supir taksi, urang hoyong hatur nuhun Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş. Kandaraan urang kedah disemprot ngalawan virus unggal dinten sareng disemprot unggal dinten. "
  • Ensari Güzelyurt: "Kuring ngarepkeun kami bakal ngaliwat dinten ieu. Kami resep pisan ku jasa ieu. Kami hoyong dilakukeun unggal dinten pikeun urang sorangan sareng konsumén urang. "
  • Levent Altınok: “Kanggo ngalayanan masarakat Ankara langkung saé, urang ngiringan sareng ngadukung kaputusan ieu anu dicandak ku masarakat sareng Perbandaran Ankara Metropolitan. Kami nyobian ngusahakeun pangusaha salaku padagang supir taksi pikeun ngawula ka rahayat Ankara dina kaayaan anu langkung hadé. Abdi hoyong hatur Perbandaran Metropolitan Ankara pikeun masihan palayanan ieu. "

Munisipalitas Metropolitan, anu ngalaksanakeun disinfeksi kontinyu tina kompleks olahraga kana gedong organisasi non-pamaréntah, gedong pangadilan, unit militér, unit pulisi, gedong jasa kotamadya, rumah sakit sareng boulevards utama, ngalaksanakeun damel disinfeksi sareng alat-alat atomizer ékologis di Altındağ Önder Kejiranan sareng daérah tempat perumahan dimana warga Siria hirup parah.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar