ISPARK sareng Pengangkutan Umum Bébas pikeun Profesional Kaséhatan

Ispark sareng angkutan umum bébas pikeun professional kaséhatan
Ispark sareng angkutan umum bébas pikeun professional kaséhatan

Présidén İBB Ekrem İmamoğlu ngabagi pesen penting pikeun pagawé kasehatan anu bajoang ngalawan kasus koronavirus, anu nambahan jumlah pasién anu kainféksi di nagara urang. Ngumumkeun yén ISPARK sareng angkot umum bakal gratis pikeun sadaya pagawe kasehatan, İmamoğlu nyarios, "Kami ngaharepkeun syukur ka sadaya ahli kaséhatan anu ngalamunan sacara komitmen di lembaga kasehatan ti dokter-dokter anu ka perawat aranjeunna sareng tarung ngalawan panyakit wabah kalayan nambihan wengi ka beurang. Usaha anjeun mangrupikeun moral sareng penyembuhan pikeun sadayana masarakat, hatur nuhun anjeun aya. ”


Présidén Metropolitan Istanbul (IMM) Présidén Ekrem Imamoglu ngabagi pesen penting tina akun média sosial pikeun pagawé kaséhatan anu ngangkut dunya sareng bajoang ngalawan kasus koronavirus, anu beuki ningkat di nagara urang sareng jumlah pasién anu kainféksi.

KAD ID SHOWING bakal KASIH

Kalayan pelayanan anu sayogi ka sadaya padamelan kaséhatan, anu ngerjakeun ngalawan koronavirus, aranjeunna tiasa ngagunakeun rumah sakit, taman mobil multi-tingkat sareng kartu identitas rumah sakit di sakitar 500 lokasi. Dina garasi parkir, tanaga kaséhatan kedah ningalikeun jati diri nalika parkir. Tanaga kaséhatan ogé bakal tiasa nganggo kendaraan angkutan umum sacara gratis. Mangsa parkir gratis mobil taman İSPARK sareng hak nyandak kauntungan tina angkutan umum bakal diteruskeun dugi kaputusan énggal ku Istana Metropolitan Istanbul.

İMAMOĞLU: "Urang SATISFIED TO YOU"

Marengan Injil İSPARK, Présidén Imamoglu ogé ngaluarkeun pesen kanggo professional kaséhatan. Dina pesen na, Imamoglu nyarios, "Kami ngahatur nuhun ka sadaya para ahli kasehatan anu kerja-kerja bakti di lembaga médis ti dokter-dokter anu ka perawat sareng tarung ngalawan panyakit wéb ku nambihan wengi ka beurang. Usaha anjeun mangrupikeun moral sareng penyembuhan pikeun sadayana masarakat, hatur nuhun anjeun aya. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar