Izmir Topeng Metropolitan Mimitian Ngahasilkeun

Izmir Buyuksehir Topeng Mimiti Ngahasilkeun
Izmir Buyuksehir Topeng Mimiti Ngahasilkeun

Izmir Munisipal Metropolitan ngamimitian produksi masker kusabab wabah koronavirus. Pabrik Vokasional, anu aya hubunganana sareng Perbandaran Metropolitan, tujuanana ngahasilkeun rata-rata 2 rébu masker per dintenna sareng instruktur ngaput.


Izmir Munisipal Metropolitan parantos ngémutan sadaya unit-unitna ngalawan wabah koronavirus. Instruksional ngaput Kilang Vokasional dina Munisipalitas Metropolitan mimitian ngahasilkeun masker médis. Hal ieu ditujukeun pikeun ngaput rata-rata 2 rébu masker per dinten sareng genep pelatih. Masker dihasilkeun tempo kaayaan kasehatan, Turki bakal dibikeun ka puskesmas kulawarga jeung rumah sakit, utamana Rumah Sakit Eşrefpaşa teh rumah sakit ukur kota.

Laboratorium Fabrication (FabLab) di Pabrik Vokasional ditugaskeun pikeun sanitizer panangan. Disinféktan leungeun anu diala ngaliwatan produksi percobaan disebarkeun ka para karyawan Pabrik Profesional di tempat kahiji. Produksi anyar bakal disimpen di léngkah-léngkah pusat kursus dina Pabrik Vokasional.

Manajer Cabang Kilang Perumahan Vokasional Izmir, Zeki Kapı, nyatakeun yén pastina sareng pabrik dapur Vokasional bakal ngahasilkeun produk pangan sapertos pastry, pastry sareng bungkus, sareng nganteurkeun aranjeunna ka para karyawan, khususna para profesional kaséhatan Izmir Metropolitan Munisipalitas Esrefpasa.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar