Istanbul Sofia Sepur Buruh Diundut Kusabab Corona Virus

sadaya karéta disinfected ngalawan virus corona
sadaya karéta disinfected ngalawan virus corona

Nalika Direktorat Angkutan Umum TCDD samentawis ngeureunkeun jasa karéta panumpang internasional ngalawan virus Corona, éta disinféksi sadayana karéta.


Dina kontéks ieu, penerbangan Istanbul-Sofia Express samentawis ditunda ti 11 Maret 2020 kusabab virus Corona.

Salaku dipikawanoh, nyadiakeun angkutan panumpang rail antara Iran jeung Turki Ankara na dioperasikeun ku TransAsia Express Van-Teheran karéta perjalanan antara Teheran sempet halted samentara alatan éta virus Corona sababaraha waktu ka tukang.

Salaku tambahan, TCDD Tasimacilik, anu ngalaksanakeun beberesih rutin sadina saluyu sareng aturan kabersihan di ahir pelayaranna, ngalaksanakeun 23 rébu panumpang dina sadinten kalayan karéta laju, 45 rébu kalayan karéta konvensional, 430 rébu di Marmaray sareng 39 rébu di Başkentray.

Di sisi anu sanés, dumasar kana kanyataan yén usaha individu penting pisan, ogé langkah-langkah institusional ngalawan virus Corona, poster anu disiapkeun ku Menteri Kaséhatan pikeun ngangkat kasadaran ngeunaan panumpang sareng personil, beberesih leungeun sareng saran anu sanésna, dilakukeun ku pidéo.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar