Karya Infrastruktur Meryogikeun Ékavasi di İzmir parantos Digentos

Karya infrastruktur anu peryogi sadaya ékskavasi parantos dieureunkeun di İzmir
Karya infrastruktur anu peryogi sadaya ékskavasi parantos dieureunkeun di İzmir

Karya infrastruktur anu butuh galian di İzmir lirén dugi ka paréntah kadua.


Izmir Munisipalitas Metropolitan parantos mutuskeun pikeun ngeureunkeun sakumna karya prasarana di propinsi Izmir pikeun nyegah karusakan cai, gas alam, listrik sareng jalur serat, anu penting kusabab wabah koronavirus.

Izmir Munisipal Metropolitan, anu kantos ngingetkeun ngeunaan masalah ieu, mendakan yén prasarana jasa, anu penting pisan kusabab karya infrastruktur, parantos ruksak. Alatan éta, anjeunna mutuskeun pikeun ngawatesan pagawéan prasarana pikeun gagalna hungkul. Dina surat anu dikirim ka sadaya lembaga anu aya hubunganana sareng tanda tangan Izmir Metropolitan Munisipalitas Sékretaris Buğra Gökçe, éta ogé dipénta ngagaduhan tim sareng alat anu dipikabutuh pikeun kaayaan darurat.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar