Kumaha kéngingkeun Perjalanan Wisata? Naha Sipil Wisata Perjalanan diala ngaliwatan e-Government?

Kumaha kéngingkeun dokumen ijin perjalanan?
Kumaha kéngingkeun dokumen ijin perjalanan?

Kumaha kéngingkeun Perjalanan Wisata? Kéngingkeun Perijinan Perjalanan Wisata via E-Pamaréntah? Syarat pikeun Meunang Ijin Perjalanan? Saha anu tiasa kéngingkeun Dokumen Perjalanan Wisata?


Présidén Recep Tayyip Erdogan nyieun pernyataan anu "Perjalanan Intercity tunduk kana ijin ti pamaréntahan" ngeunaan idin perjalanan intercity. Numutkeun kana sirkular dina situs wéb Kementerian Dalam Negeri; Perjalanan beus intensitas moal mungkin kecuali warga anu ngagaduhan kaayaan anu dianggap pantes ku pamerintahan. Warga anu tilar dunya dina gelar anu sanés atanapi ngagaduhan panyawat anu serius sareng wargi anu teu ngagaduhan tempat cicing, khususna dina lima belas dinten terakhir, tiasa nerapkeun ka pamaréntahan atanapi pamaréntahan kabupaten pikeun kéngingkeun ijin perjalanan.

Salaku tambahan, jalma anu ngonfirmasi yén aranjeunna aub dina prosés produksi sareng suplai tina ruangan profésional anu relevan, sareng jalma anu resmi pejabat publik sareng panyayogi layanan publik moal ngagaduhan larangan larangan.

KUMAHA APLIKAN KOMUNITAS PERMIT SIJI?

Warga anu wajib ngarambat di antawis kota-kota bakal dilarapkeun kana Badan Permit Wisata, anu bakal ditetepkeun dina koordinasi gubernur sareng bupati kabupaten, sareng nyuhunkeun dokumen perjalanan. Pikeun jalma anu nyariosna pantes, dokumén ijin perjalanan antarmuka bakal dikaluarkeun ku dewan, kalebet jalur perjalanan sareng durasi. Perencanaan beus beusan bakal dilakukeun ku Perma Perjalanan Wisata sareng jalma-jalma anu aya anu bakal dilaporkeun.

Badan Pangidinan Perjalanan bakal daptar daptar warga anu bakal ngumbara ku bis, teleponna, sareng daptar panumpang, anu alamatna dituduhkeun dina tujuanana, ka pamaréntahan di kota anu bakal dilongok. Beus anu diidinan ngarambat ngan ukur tiasa ngeureunkeun di terminal beus kota dina rute perjalanan sareng aranjeunna tiasa ngangkut panumpang anu diidinan ku pimpinan pamaréntahan propinsi dimana aranjeunna lirén, upami aya kapasitas di kapasitasna. Jasa shuttle perusahaan beus bakal dilarang.

SIJIL PERMIT PERMIT TANGGALKEUN DENGAN DENGAN E-KUKUSAN?

Kantor Transformasi Digital Présidén parantos ngumumkeun yén Dokumen Permit Wisata tiasa dipikolehi ti e-Pamaréntah ti ayeuna. Dina hiji pernyataan anu aya dina akun Twitter na, "Warga urang anu bakal ngarambat dina lingkup ukuran koronavirus henteu deui diperyogikeun pikeun pamaréntahan distrik. Aplikasi Permit Wisata aya di portal e-Government.

Proses Aplikasi

  1. Larapkeun via Gerbang e-Government
  2. Aplikasi anjeun bakal diteruskeun ka Board Permit Wisata sareng bakal dievaluasi ku Dewan.
  3. Saatos évaluasi anu dilakukeun ku Travel Permit Board, pelamar bakal dibéjaan ngalangkungan SMS salaku "Aplikasi anjeun ditampi" atanapi aplikasi anjeun parantos ditolak.
  4. Warga anu ditampi bakal ditarima di Permohonan Desks anu didamel di terminal beus atanapi bandara, saatos aranjeunna parantos diverifikasi kalayan jumlah TR ID na.

CONTOH PERMIT SIJIL CAMPURSARI

idin perjalanan



Janten kahiji komen

koméntar