Kamentrian Dalam Negeri Pikeun Mésér 15 Asisten Auditor

Departemen internal
Departemen internal

Kapariksa bakal direkrut deui ka staf 15 Wakil Auditor ti Kementrian Internal, anu kosong dina Kelas Layanan Administrasi Umum dina organisasi pusat Kamentrian Dalam Negeri, antara 06-08 Mei 2020 di Ankara.

KOMUNITAS UNTUK INGGAL DI Ujian ING


1 - Pikeun nyumponan kaayaan anu didaptarkeun dina paragrap (A) Pasal 657 UU Hukum Sipil Nomer 48,

2 - Pikeun parantos réngsé salah sahiji fakultas hukum, inpormasi politik, ékonomi, administrasi bisnis, ékonomi sareng élmu administrasi anu masihan sahenteuna opat taun pendidikan sarjana, atanapi salah sahiji lembaga atikan nasional jeung internasional anu sasaruaan katampi ku otoritas kompeten.

3 - Henteu langkung umur umur tilu puluh lima sapertos dinten munggaran dina Januari taun dimana ujian lawang (Lisan) dilaksanakeun (anu dilahirkeun saatos 01/01/1985).

4 - Sanggeus nampi sahenteuna 2018 atanapi langkung skor KPSS ti ÖSYM taun 2019-23 kalayan skor "Ujian Pilihan Pribadi Public KPSSP70", 90 pelamar kalayan skor pangluhurna (90 calon sareng skor anu sami sareng calon sanés anu ngagaduhan skor anu sami) nampi).

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar