Tepokkeun Tunjang ti Tasimacilik TCDD ka Profesional Kaséhatan

Ngalamar dukungan kanggo tanaga kasehatan ti angkutan tcdd
Ngalamar dukungan kanggo tanaga kasehatan ti angkutan tcdd

Pagawean kasehatan, sadaya YHTs operasi di antara Ankara-Istanbul-Ankara sareng Konya-Ankara-Konya ogé diteken ku karéta api sareng panumpang dina pukul 21.00 sonten.

LAMPIRAN UNTUK KESIHATAN KESIHATAN DIHENTIAN DARI YHT


Dunya jeung nagara urang kusabab wewengkon di handapeun pangaruh wabah coronavirus, Mentri Kaséhatan Fahrettin salaki ti média sosial akun on 19 Maret 2020 dikaluarkeun keur nelepon ka Turki.

Salaki ngajak sadaya warga pikeun ngadukung kalayan keprok jam 21:00 supados ningkatkeun moral sareng motivasi personel kaséhatan damel siang sareng wengi sareng nampilkeun syukur.

Éta nyaéta panggero on Turki ka sadaya warga, utamana Perdana Mentri Recep Tayyip Erdogan dihadiran.

Partisipasi ieu, anu kantos lumangsung 3 dinten, dibarengan para karyawan YHT sareng panumpang anu dioperasikeun ku TCDD Tasimacilik.

Pagawean kasehatan, sadaya YHTs operasi di antara Ankara-Istanbul-Ankara sareng Konya-Ankara-Konya ogé diteken ku karéta api sareng panumpang dina pukul 21.00 sonten.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar