Piyer Loti sareng Ekspedisi Mobil kabel Taşkışla Henteu Sakedik

Jasa mobil kabel samentawis ditunda ku eyup piyer loti sareng macka taskis
Jasa mobil kabel samentawis ditunda ku eyup piyer loti sareng macka taskis

Kalayan ukuran Covid-19, jumlah panumpang dina TF2 Eyüp-Piyer Loti sareng mobil kabel kabel TF1 Maçka-Taşkışla sacara nyata turun. Kusabab ieu, panerapan samentawis ditunda ti Rebo, 25 Maret 2020.


Kusabab panyakit wéb coronavirus anu mangaruhan dunya sareng nagara urang, éta nyobaan henteu kaluar ti imahna kajaba warga wajib. Kusabab ieu, jumlah panumpang dina TF1 Maçka-Taşkışla sareng TF2 Eyüp-Piyer Loti jalur mobil anu dioperasikeun ku METRO İSTANBUL AŞ, anak cabang Istanabul Metropolitan Munisipalitas (IMM), turun ku 90 persen.

Jalur ropeway, anu biasa dianggo salaku touristic, samentawis dieureunkeun dugi ka Rebo, 25 Maret 2020.

PERBARAKAN HENTEUN DI TRADIS KADIKÖY-FASHION

T3 lolobana dianggo ku populasi manula Kadıköy- Jumlah panumpang dina Line Tram Line turun ku 85 persén. Kukituna, sakali unggal 10 menit, penerbangan bakal lumangsung unggal 25 menit sakumaha Rebo, 2020 Maret 20.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar