Bandangan dina Azerbaijan sareng Georgia ditunda 17 April

Penerbangan ka Azerbaijan sareng Georgia parantos ditangguh ka April
Penerbangan ka Azerbaijan sareng Georgia parantos ditangguh ka April

Dina jero lingkup ukuran Coronavirus Tipe Anyar di nagara urang, éta diputus pikeun ngeureunkeun angkutan udara sareng Georgia saling tanggal 14 Maret 2020 (ayeuna) dina jam 24:00.


Ukuran Coronavirus sahandapeun ti Turki, Jerman, Perancis, Spanyol, Norwégia, Dénmark, Belgia, Austria, Swédia jeung penerbangan dikelompokeun di Walanda tanggal 14, 2020 tanggal dina 08: 00 tina, Azerbaijan jeung Géorgia 24: Ti 00 17 April Ditunda dugi ka 2020.

Sanajan kitu, eta dironjatkeun luang atawa belegug mancanagara salaku murid diajar di mancanagara, 17 Maret 2020 Tanggal bakal tiasa asupkeun Turki dugi 24.00 waktu lokal jeung sarat quarantine 14 poé.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar