Peringatan Kasadaran sareng Jagaan Stickers Jarak Anjeun di AŞTİ

Peringatan kasadaran sareng asma
Peringatan kasadaran sareng asma

Perbandaran Ankara Metropolitan terus ngingetkeun warga ku cara nyandak tindakan anyar pikeun merangan wabah coronavirus. Kalayan aplikasi anyar anu diluncurkeun di Başkent, stiker 'tetep jarak anjeun' disimpen dina gedong jasa Perbandaran Metropolitan, khususna AŞTİ. Nyarios yén aranjeunna mimiti ngadistribusikaeun "stiker" anu merangsang ka pasar, Kepala Dinas Perpustakaan Munisipal Metropolitan Mustafa Koç nyarios yén aranjeunna ngusahakeun ngamajukeun kasadaran pikeun warga pikeun kaséhatan sorangan sareng kaséhatan batur.


Ankara Metropolitan Munisipalitas neraskeun perang ngalawan wabah coronavirus ku cara nyandak tindakan anyar.

Neraskeun peringatan-peringatanna ngaliwatan akun média sosial, layar kota sareng poster kalayan nami "HomeKal", kotamadya Metropolitan disiapkeun "ngajaga jarak anjeun" stiker pikeun ningkatkeun kasadaran.

APLIKASI PERTAMA DI AŞTİ

Nempatkeun "stiker" ieu di AŞTİ, dimana lalu lintas panumpang ngalaman, Perbandaran Metropolitan mastikeun yén warga ngantosan antrian tikét di payuneun kantor perusahaan beus nengetan peringatan ieu.

Nyarios yén karya disinféksi diteruskeun di AŞTİ pikeun kasehatan umum, Kepala Dinas Polres Perbandaran Metropolitan Mustafa Koç nyatakeun yén maranéhanana hoyong ngangkat kasadaran di antawis warga sareng pelekat anu dilaksanakeun di darat, teras nyarios:

"Kami paduli ngeunaan diajar disinfeksi dina perjuangan Perbandaran Metropolitan urang ngalawan panyebaran koronavirus. Salian ti éta, urang ngalaksanakeun perjuangan ieu ngalangkah langkung saé sareng ngusahakeun nyiptakeun kasadaran dina urang ngeunaan panyalindungan jarak sosial. Aya panurunan anu serius dina jumlah panumpang, tapi di AŞTİ, urang ngadamel "stiker" di tempat-tempat anu ngantosan di payun platform sareng didieu di payun paninggalan. Pekeliling ti Kamentrian Dalam Negeri Kementrian Dalam Negeri diaktipkeun dina tiasa calik hiji jalma dina korsi ganda dina beus, sareng calik dina cross back sareng korsi hareup. Kami ngabéjaan ieu ka perusahaan beus intercity. Urang nuturkeun palaksanaan na ngaliwatan pulisi sareng penjaga kaamanan. Perusahaan gaduh rugi anu penting dina hasil. Kalayan parentah Presiden urang Mansur Yavaş sareng kaputusan Badan Diréktur BUGSAŞ, urang ngirangan biaya anu katampi tina beus nalika satengahna jalan kaluar ti AŞTİ. Kami ningali sensitipitas di warga urang. Kuring nelepon ka sadaya warga Ankara, punten cicing di bumi, ngajaga jarak sosial upami anjeun kaluar, nyegah panyebaran virus. "

Mehmet Bingöl, anu damel di kantor penjualan tikét, nyatakeun yén aplikasi énggal ieu kapaké sareng saurna, "Stiker jarak sosialna mangpaat pisan. Kami ngajak aranjeunna nyarios ka urang ku ngadeg na stiker supados tiasa ningkatkeun kasadaran di antawis panumpang. Munisipalitas Metropolitan neruskeun upaya pikeun merangan virus di AŞTİ. Abdi badé ngucapkeun puas kana Mansur Yavaş ti dieu. ”Faruk Çayan, anu ngumbara ka Denizli, negeskeun pentingna peringatan sareng pancegahan," Aranjeunna nempatkeun kaméra termal dina gerbang tabung, aplikasi ieu narik perhatian kuring. Dina raraga ngajagaan jarak sosial, kuring mendakan aplikasi ieu suksés, kalayan stiker anu dipasang dina lanté sareng légél. Nalika sumping ka beus, pamilik perusahaan nyebarkeun topéng, Kotamadya Metropolitan nyiptakeun kasadaran ka sadayana. Hiji korsi anu tinggaleun dina beus pikeun jarak sosial. Kuring yakin yén lamun sadayana nyandak jaga-jaga anu diperlukeun, urang bakal nungkulan poé-ayeuna sesah ieu saatos mungkin ”.

DITUTUKKEUN KE ARK

Nyarios yén aranjeunna nyebarkeun stiker peringatan ka pasar anu dianggo warga sacara intensif, Kepala Dinas Pulisi, Mustafa Koç, nyarios yén maranéhna nyauran di bumi nganggo poster anu aranjeunna disiapkeun.

Koç, anu nalungtik ku tim pulisi di pasar-pasar di mana aplikasi kasebut didamel, masihan informasi ieu:

"Di lawang ka pasar, urang pasang 'balik ka bumi nalika salse balanja' poster peringatan. Bidang sanés Kamentrian Dalam Negeri urang ditransfer ka kotamadya urang. Supaya patuh kana bunderan anu nangtoskeun jumlah palanggan anu tiasa kapendak saluyu sareng meter pasagi pasar, kami parantos pasang peringatan anu nunjukkeun sabaraha palanggan tiasa ngalebetkeun lawang pasar. Kami ogé nempel stiker 'ngajaga jarak anjeun' di lantai pikeun nyegah akumulasi sateuacanna. Kami badé ngalegaan studi ieu di sapanjang Ankara.

Nganyatakeun yén anjeunna ningali ka stiker nalika balanja, Tuncer Ömür nyarios, "Kedah aya jarak pikeun kaséhatan. Hiji aplikasi logis pisan. Abdi pohara resep sareng ngalaksanakeun ngajaga jarak jarak antara para palanggan nalika dagang di kasir. Abdi hoyong hatur présidén kami sareng saha waé anu nyumbang. ”

PANGGILAN PELEKA

Stiker, anu mimiti disimpen dina gedong jasa Perbandaran Metropolitan, ogé dilarapkeun di jero lif.

Ngutugkeun kaséhatan para karyawan kalayan stiker kalayan peringatan ngajagi jarak sosial, Perbandaran Metropolitan ngingetkeun 4 urang pikeun angkat sareng angkat ngalawan résiko wabah. Başak Yılmaz ti staf Metropolitan nyarios, "Kuring wareg ku léngkah anu dicandak pikeun ngajagaan kasehatan personil. Abdi hoyong hatur nuhun ka sadayana anu nyumbangkeun, utamina urang Metropolitan Walikota Mansur Yavaş. "Esra Okkalı nyarios," Abdi saé pisan ka aplikasi jarak sosial anu dimulai dina kotamadya ". Osman Özcan nyarios yén anjeunna nganggap yén stiker anu ngandung peringatan jarak sosial pikeun kaséhatan anu efektif, sareng nyarios, "Kuring mendakan prakték hayu urang ngajagi jarak sosial anu diusahakeun ku kotamadya urang kusabab panyakit wabah".

Stiker lokasi bakal dilarapkeun ka Stasion Metro sareng ANKARAY, tempat warga sadayana angkat dina waktos anu singget.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar