Énggal Gawéna Biasa Diperyogikeun Dina Skop Ukuran Coronavirus

coronaviruses
coronaviruses

Dina sangu damel waktos pondok, éta diréduksi janten 600 dinten 450 ka 120 dinten 60. Aplikasi pikeun "sangu damel waktos pondok" parantos ngamimitian pikeun bisnis anu negatip kapangaruhan ku wabah. Aplikasi dilakukeun pikeun İŞKUR sacara éléktronik.

Aplikasi Ngidinan Gancang Pikeun Pangusaha


Supaya usaha dunungan panawaran; Waktu saminggu mingguan di tempat kerja kedah suda samentawis ngirangan sahenteuna sapertilu atanapi kagiatan di tempat kerja kedah ditolak sahenteuna sahenteuna opat minggu tanpa meryogikeun.

Permohonan Alunan Paket Pendek pikeun Pagawe

Supados karyawan nampi pamayaran, anjeunna poko kalebet kontrak jasa dina 120 dinten ka pengker saacan mimiti damel pondok, teras anjeunna parantos mayar sahenteuna 3 dinten saatos 450 taun ka pengker.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar