Pengendali Pengiriman Umum Urban sareng Intercity di Şanlıurfa

Sanliurfada ketat kendali angkutan kota sareng jarak
Sanliurfada ketat kendali angkutan kota sareng jarak

Nalika tim Perbandaran Metropolitan Şanlıurfa neraskeun kagiatan disinfeksi na ka sapanjang propinsi, tim Kapulisian dina Bandara Metropolitan; waktos ieu saatos réstoran, réstoran sareng pamariksaan roti, kota jero sareng hubungan antar
ngagagas palaksanaan ketat dina kendaraan angkutan penumpang.


Şanlıurfa Munisipal Metropolitan digawé kuat kalayan prinsip "Henteu panik, aya ukuran" di sakuliah kota ngalawan Corona Virus (COVID-19). Dina hiji sisi, tim metropolitan ngalaksanakeun studi disinfeksi sapanjang propinsi, sedengkeun tim pulisi jero Munisipalitas Metropolitan terus lila-ketat dina kerangka kaputusan kaputusan Menteri Dalam Negeri jeung Komite Kaséhatan Propinsi.

Nuluykeun réstoran rutin séwang-séwangan, réstoran sareng pamariksaan roti saprak dinten sateuacana, Polres Metropolitan ngingetkeun panggerak kendaraan sareng warga ku cara nyiptakeun checkpoints di seueur daérah anu transportasi parah.

METROPOLITAN AYA KANGGOKAN POSSIBILITI THREAT UNTUK KESIHATAN MANUSIA

Evaluasi sadaya rinci di kota, di jalan periferal sareng di terminal beus antar, sapertos angkutan umum di kota, angkutan umum pikeun kabupaten sareng angkutan umum antar kota, Polres Metropolitan ngabéjaan langkah-langkah terakhir anu kapayunna pikeun driver sareng panumpang.

Sasuai, dina lingkup ukuranana, sadaya jinis kandaraan angkutan umum bakal ngangkut panumpang dugi ka satengahna kapasitasna ayeuna. Tumindak hukum bakal dilaksanakeun dina kerangka hukum pikeun perusahaan-perusahaan anu henteu sasuai pikeun masalah ieu atanapi pikeun supir kendaraan angkutan berorientasi umum.

JAMINAN OBJEKTIF: KAWASAN MANUSIA

Hiji-hijina tujuan di Polda Metropolitan, anu masihan inpormasi ngeunaan masalah ka warga di kandaraan dina titik pamutahiran, nyaéta pikeun ngalaksanakeun kajian anu difokuskeun kana kaséhatan manusa tanpa masihan tempat. Dina pengumuman Kapolakan Metropolitan anu ngingetkeun supir sareng warga dina masalah, "Dina prosés ieu, urang ngevaluasi pendekatan anu tiasa nyababkeun bahaya kaséhatan manusa. Kami hoyong sadaya warga warga kami pikeun nungtut aturan ieu pikeun diri sareng masarakat. ”

Pulisi Metropolitan bakal neraskeun prakték anu sami sareng dina prosés anu badé.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar