Snack pikeun Profesional Kaséhatan ti Izmir Metropolitan

Snack pikeun professional kaséhatan ti Izmir Buyuksehir
Snack pikeun professional kaséhatan ti Izmir Buyuksehir

Izmir Munisipal Metropolitan terus solidaritas sareng pagawe kasehatan anu henteu tiasa ngantunkeun tugasna kusabab wabah koronavirus anyar. Cemara anu disiapkeun pikeun professional kaséhatan mimitian disalabarkeun ka rumah sakit.


Izmir Munisipal Metropolitan terus ngadukung profésional kaséhatan di Izmir. Munisipalitas Metropolitan, anu ngahasilkeun masker médis sareng nyebarkeunana ka pusat kaséhatan kulawarga sareng rumah sakit, mimiti nyiapkeun sareng ngadistribusikaeun pai sareng cookies pikeun tanaga anu teu tiasa angkat rumah sakit.

Produksi pangheulana 350 urang disiapkeun ku instruktur pastry sareng tukang masak di Pabrik Vokasional İzmir Metropolitan Perumahan Vocational Munisipal dikirim ka waszmir Metropolitan Munisipalitas Eşrefpaşa. Dinten ayeuna, 1200 pai sareng pakét cookie parantos ditinggalkeun di İzmir Katip Çelebi University Atatürk Training and Research Hospital. Enjing, SBU Dr. Kadaharan anu disiapkeun pikeun Panyakit Dada Suat Seren sareng Bedah Pelatihan sareng Rumah Sakit Panaliti sareng dinten salajengna ka Universitas Élmu Kaséhatan Tepecik Latihan sareng Rumah Sakit Panaliti bakal dikirimkeun.

Wilayah produksi disinfected

Parentah pastry sareng kuliner anu ngahasilkeun di gedong Pabrik Vokasional di Halkapınar nganggo tulang, masker sareng sarung tangan. Ercan Turan, salah sahiji pelatih Pabrik Vokasional, negeskeun yén daérah produksi disinfected unggal dinten sareng kaayaan higienis dikawasaana terus. Turan nyatakeun yén aranjeunna bakal di unggal dinten damel pikeun ngadukung parawatan kasehatan anu ngagaduhan kasusah dina ngakses katuangan anu séhat, sareng nyatakeun yén solidaritas bakal diteruskeun.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar