Susunan Gawé di SEE

Susunan dilakukeun dina kader kit
Susunan dilakukeun dina kader kit

Kaputusan ngeunaan Pembatalan sareng Pembatalan Posisi sareng Posisi Sababaraha Perékonomian Ékonomi Umum diterbitkeun dina Warta resmi.


Sasuai, Eti milik Works, Turki Institusi Batubara, Turki Batubara usaha Otoritas, Turki Listrik Transmission, Nagara Bandara Administrasi, TCDD Angkutan Inc., Tea Company, Kantor Supply Propinsi na Listrik Generation Co. ieu dibawa perda ngeunaan staf tina direktorat umum.

Ningali kader anu dibatalkeun sareng dikaluarkeun Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar