Susunan Platform di Situs Stasion Arifiye Station Tender Hasil

Susunan Platform di Situs Stasion Arifiye Station Tender Hasil
Susunan Platform di Situs Stasion Arifiye Station Tender Hasil

Susunan Platform di Situs Stasion Arifiye Station Tender Hasil


1 perusahaan parantos nyerahkeun tawaran pikeun tender pikeun Arrangement of Platforms di Arifiye Train Station, anu gaduh perkiraan KIK tina TCDD 2019 Service Kontrol Pembelian Saham Daerah (TCDD) T730788 2.459.713,88. RASİM İNANÇ İNŞAAT TAAHHÜT NAKLIYAT MİMARLIK ENGINEERING INDUSTRY AND COMPADE LIMITED COMPANY. 8 firma anu milu dina tender anu dikintunkeun dina nilai wates.

Éta tender kalebet karya pikeun nyusun platform di stasion Arifiye di daérah Direktorat TCDD 1st 116st, saluyu sareng 180 barang pasang aksi sareng jadwal harga unit. Durasi pagawéan aya XNUMX (saratus dalapan puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar