Taksi sareng Minibus Anu Diobrolkeun di Ibukota

Taksi sareng dolmus disinfected di ibukota
Taksi sareng dolmus disinfected di ibukota

Munisipalitas Metropolitan, anu nyéépkeun lembur anu kuat ku tarung tina panyakit wabah sareng ngalaksanakeun disinfeksi rutin dina kendaraan angkutan umum, parantos ngamimitian naliti kabersihan dina 7 rébu 701 taksi anu dilayanan di Başkent. Nalika ukuran anu prioritas kaséhatan masarakat ditingal sacara hiji-hiji, Diréktur Jéndral EGO nyusun jam jasa kusabab liburan. Nalika tim Jurusan Polda inspeksi beberesih sareng ditrilisasi damel di hotél di Ankara, Diréktur Jéndral ASKİ samentawis nutup pangumpulan sareng langganan cabang di 2 lokasi. Metropolitan Munisipal ogé parantos ngaganggu jasa tarub takziah pikeun warga anu tilar dunya.


Perbandaran Ankara Metropolitan neruskeun kagiatan kabersihan na sapanjang kota.

Nalika tim Metropolitan ngerjakeun pikeun nungtut anu datang ti lembaga umum sareng organisasi ka organisasi non-pamaréntah, karya beberesih ogé dilakukeun dina kendaraan angkutan umum anu dianggo ku warga. Saatos Metro, ANKARAY, Kabel Mobil sareng Beus, karya disinfeksi parantos dimimitian dina taksi anu disayogikeun di Başkent.

APLIKASI HYGIENE DI CUKAI

Nalika studi disinfeksi sareng sterilisasi ditingkat di ibukota kusabab wabah anu mangaruhan dunya, tim pembersihan metropolitan anu ijin parantos dikaluarkeun damel 7/24 pikeun ngajaga kaséhatan masarakat.

Ku paménta Kamar Dagang sareng Pandu Kendaraan di Ankara, tindakan dicandak ngalarapkeun disinfeksi 7 rébu 701 taksi anu dilayanan di Ibukota. Tim Perbandaran Metropolitan; Kawasan Panyimpanan Kızılay ngalaksanakeun pagawéan kebersihan di tilu titik di tempat anu kahiji, ogé İskitler Zübeyde Hanım Mahallesi Mianka Boulevard Driver Ruangan Plate Plate Room sareng Varlık Mahallesi Yayın Sokak Pasar Tempat.

Nyarios yén aranjeunna bakal rutin mariksa karya disinfeksi anu dimimitian ku taksi, Pengurus Umum Direktorat Jenderal Polda, Veda Oğan, nyatakeun yén Cevdet Kavlak, Wakil Pupuhu Dewan Kerajinan sareng Pandu Ankara, tujuanana pikeun ngiringan warga masarakat dina taksi kalayan saé dina dinten-dinten akhir, saurna:

"Prosés disinféksi dimimitian dina 3 titik pikeun taksi urang. Saatos prosedur ieu, urang gaduh 450 nangtung taksi tutup sareng aranjeunna bakal disemprot di hareupeunana. Kami hoyong hatur Walikota Metropolitan Mansur Yavas, anu ngabantosan kami dina masalah ieu sareng mikeun petunjuk pikeun nyemprot gratis. "

Nyarios yén anjeunna parantos janten supir taksi 15 taun, Temel Karuk ogé nunjukkeun pentingna aplikasi pikeun kaséhatan masarakat teras nyarios, "Kami hatur nuhun presiden urang sareng kotamadya kami pikeun disinfection damel anu kotamadya kami tos dilakukeun pikeun taksi." Şevket Pamukcu. Hatur nuhun ka sadaya anu parantos lulus, ”saurna.

PUTIH DI STUFFED AND STOPS

Kana paménta anu sengit, tim BELPLAS A.Ş di handapeun pengawasan Diréktur Diréktur Pulisi ngamimitian damel disinfeksi di stasion Bentderesi sareng Gülbaba Dolmuş 2 rébu 56 dolmus. Nyarios yén perawatan dilaksanakeun pikeun ngabersihan korsi, windows sareng gagang pikeun struktur internal kendaraan, Seyfettin Aslan, Kepala Dinas Kaséhatan Métopolitan Munisipalitas, masihan panaksian ieu ku masihan inpormasi anu disinfection karya bakal diteruskeun sapanjang propinsi:

"Kami nyobian henteu ngaruksak program beberesih rutin urang. Kami ogé parantos ngalakukeun prosés beberesih sareng disinfeksi minibus anu dianggo ku masarakat Ankara. Kami ngerjakeun dina waktos anu sami kanggo supir taksi. Kami neruskeun ngawula dina 7/24 dasar. ”

Kamara Minibuskular of Craftsmen, Sekretaris Jéndral Erşan Ağören negeskeun yén kaséhatan masarakat mangrupikeun prioritas sareng hatur nuhun Walikota Metropolitan Mansur Yavaş.

GELUNG DITUKURAN DENGAN PELUANG UMRED DI PELUANG

3 warga anu ngaharepkeun ka Ankara sareng sumping ti mancanagara pindah ka asrama di Gölbaşı ku beus EGO.

Nalika pagawéan disinféksi dilaksanakeun ku tim BELPLAS di asrama tempat tempatna akomodasi, 37 beus EGO, tempat panumpang diangkut, disumputkeun dina standar internasional dina Diréktur Beus Operasi Daérah 3. Pembersih internal sareng eksternal tina beus, anu disaring ku disaringkeun sareng sistem ventilasi, ogé dilaksanakeun.

Seyfettin Aslan, Kepala Dinas Kaséhatan, anu nguji hasil disinfeksi dina situs, saurna, "Kami ngabasmi beus kami anu mawa penumpang Umrah sareng ngarobih kana sari saringan. Salaku Perbandaran Metropolitan, urang teruskeun ngalawan perang koronavirus dina tingkat nu paling luhur. Jalma-jalma di Ankara tiasa mastikeun yén beus ieu dibersihkeun kana detil anu saé. Upami warga urang matuh kana ukuran anu diumumkeun ku Menteri Kaséhatan, masarakat Ankara bakal parantos hasil dina perjuangan ieu. ”

JABAYAN SERVIS DITJANGKEUN DI MASS TRANSPORT

Nyarios yén beus anu nyandak penumpang nu datang ti Umrah bakal janten disinfeksi pikeun kadua kalina sareng bakal dilaksanakeun dina dinten Salasa 17 Maret, Kepala Operasi Beus Umum EGO Mustafa Geyikçi nyarios, "Kami parantos ngawuranan. Kabéh beus kami disinfected. Jalma-jalma Ankara tiasa nganggo beus urang kalayan tenang. "

Nyarios yén Diréktur Umum EGO parantos ngadamel pangaturan anyar dina kendaraan angkutan umum (Metro, ANKARAY sareng Beus) kusabab liburan sakola ku Menteri Pendidikan Nasional, Geyikçi nyarios yén "Program Pelayanan Semesta Liburan" dimimitian antara 16-30 Maret.

HANGER KOLEKTORAN DAN SUBSCRIPTION PUTRA AT 20 POINT DITUTUP DURING ING TEMPORARY

Diréktur Jéndral ASKİ mutuskeun nutup 20 cabang tempat ngumpulkeun tagihan cai sareng transaksi langganan dilakukeun dina lingkup usaha anu dilakukeun pikeun nangtayungan kasehatan masarakat tina serangan wabah.

Numutkeun kana pernyataan yén kacatet yén cabang sanés di sapanjang ibukota bakal teras badé ngalayanan sareng palanggan tiasa ngadamel pambayaran ngaliwatan PTT, internet sareng bank, cabang anu teu tiasa nyayogikeun jasa samentawis nyaéta:

"Operasi Langganan Mamak jeung Jahit House, Dikmen, Ayvalı, Etlik, Gazino, Andaç, Erdem, Pleven, Fatih, Yenikent, Şentepe, Karşıyaka, Newborn, Hüseyingazi, Aydınlıkevler, Mutlu, Eryaman, Güzelkent, Polatlı sareng Collectionentepe Koleksi Tempat. "

THE HYGIENIC TALE AT HOTEL

Karya disinfeksi disegerkeun saatos serat peringatan anu dikirim ku Dinas Pulisi ka sadaya hotél di ibukota, fasilitas akomodasi sareng kamar mandi.

Nalika patugas Polda Ankara mariksa hotél, ukuran pikeun kaséhatan warga ningkat dina seueur hotél di Ibu Kota. Nguji ukuran anu dilaksanakeun di situs, tim Kepolisian Metropolitan Munisipalitas dikendalikeun.

Munisipal Metropolitan ogé samentawis ngagantungkeun jasa kémol sungkawa pikeun ngalamar almarhum pikeun nyegah masarakat teu ngabentuk sareng nyebarkeun virus.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar