Ukuran Anyar pikeun Ngempur Coronavirus di Ankara

Ukuran anyar pikeun ngalawan koronavirus dina karinjang
Ukuran anyar pikeun ngalawan koronavirus dina karinjang

Perbandaran Ankara Metropolitan neraskeun perang aktif di Ibukota ku cara nyandak tindakan anyar ngalawan wabah coronavirus. Nalika Pabrik Roti Halk maksimalkeun prakték kabersihan di titik jual, khususna di daerah produksi, ngalaksanakeun disinfeksi sacara terbatas dina kendaraan angkutan umum, kendaraan angkutan umum, kendaraan angkutan umum, taksi sareng minibus, sareng kendaraan C Piring. Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş ngumumkeun yén Munisipalitas Metropolitan bakal gawé bareng sareng organisasi non-pamaréntah pikeun ngadistribusikaeun kadaharan kanggo sato jalanan supados nyumponan kabutuhan tuangeun tina karana kusabab nutupana kafe sareng réstoran.


Perbandaran Ankara Metropolitan neraskeun kagiatan 7/24 dina lingkup serangan serangan panyakit wéb di sakuliah ibukota.

Kusabab wabah koronavirus, sadaya unit dina koordinasi Pusat Manajemén Krisis maksimalkeun prakték kabersihan unit sareng ngalaksanakeun langkah-langkah anyar.

DISTRIBUSI MAMA UNTUK RAKSIA

Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş ngumumkeun yén aranjeunna mimiti ngadistribusikaeun tuangeun babarengan sareng organisasi non-pamaréntah Perbandaran Metropolitan kerjasama sareng kafe sareng réstoran anu nyumponan kabutuhan pangan sato jalan ngalawan résiko wabah.

Manajer Veterinary Perbandaran Ankara Metropolitan sareng Zoo Branch Mustafa Şener, anu nyatakeun yén aranjeunna wangsul ka kuarantin, dimana warga anu dikaluarkeun dijaga di Kampus Gölbaşı dimana aranjeunna nyayogikeun sato-sato nyasar di Gölbaşı Shelter Perbandaran Metropolitan, masihan inpormasi ieu ngeunaan ukuran anu dicandak:

"Méja krisis diciptakeun dina kaayaan ketua pamaréntahan Ankara. Luyu sareng pamundut Kantor Gubernur urang, kami nyangking 16 sato nyasar di tempat karantina ka tempat perlindungan sato kami sareng Gölbaşı munisipalitas, pikeun ngiringan sukarelawan, pikeun nyingkahan masalah kaséhatan, khususna nutrisi, kusabab para sukarelawan urang teu tiasa asup ka luar. Cék kaséhatan dilaksanakeun ku dokter hewan urang ti mimiti sato-sato urang parantos sumping. Genep tina 16 sato nyasar dihidrasi Kami damel kontak sareng sukarelawan ningali sato di daérah éta. Sukarelawan urang tiasa sumping iraha waé pikeun nyalametkeun sato di bumi asuhan kami sareng nampi inpormasi ngeunaan status kasehatanana. Saatos karantina diangkat, sato urang bakal dipulangkeun ka lingkungan tempat ti éta dibawa. Pencinta sato urang henteu kudu hariwang ngeunaan ieu, sato urang aya dina kasihatan sehat sareng teu aya masalah dina dahar maranéhanana. Urang ogé mimiti nyebarkeun katuangan. ”

Présidén Komunitas sareng Perlindungan Kewan Nasional Ankara Hacı Bayram Veli, Damla Karaboya nyarios, "Saatosna nyatakeun zona quarantine, sato anu urang dipasihkeun dialihkeun ka tempat perlindungan Gölbaşı. Awalna, urang ditilik sacara bias, tapi ayeuna urang tiasa ningali babaturan urang di Gölbaşı Animal Shelter. Teu aya masalah. Sanaos beuratna saé pisan sareng kaséhatanna saé, ”saur pencinta sato Sukarelawan Tenay Yücel," Kuring parantos sumping ka panyumputan ieu mangtaun-taun. Di tempat perlindungan ieu, kahirupan sareng tuangeun jiwa sok aya. Jus na dirobih sacara teratur. Vaksin dilakukeun sacara teratur, prosés sterilisasi dilakukeun geuwat. Saatos Walikota Metropolitan urang Mansur Yavaş nambut kantor, kaayaan langkung saé. Jalma anu teu ningali di dieu nyarios béda sareng négatip. Jiwa urang aman di dieu. Hirup urang séhat pisan di dieu. Teu aya anu kedah hariwang. ”Anjeunna nyatakeun pamikiran na.

HALK AYA ATAWA TEMBANG HYGIENE TINGGI

Pabrik Roti Halk Ankara ogé parantos ningkatkeun pancegahanna ngalawan coronavirus di toko dimana produk roti sareng bakery dihasilkeun, khususna di toko ritel, prasmanan sareng roti halk.

Pabrik Roti Halk, anu ngaluncurkeun Rencana Tindakan darurat Darurat Panyebaran, mimitian ngukur muriang kalayan suhu awak sapopoé dina rekrutmen sadayana karyawan. Halk Ekmek, anu ningkat jumlah disinféktan sareng masangkeun poster peringatan di titik-titik tutup, ngajantenkeun pikeun ngagem topéng sareng sarung tangan. Halk Ekmek, anu nutup kaféter di Toko Jualan, parantos nerapkeun aturan 1 meter pikeun ngajagi jarak sosial pikeun penjualan produk sapopoé.

Nyarios yén aranjeunna masihan prioritas kaséhatan sareng kaamanan masarakat, Halk Ekmek General Manager Recep Mızrak ngumumkeun yén aranjeunna nyandak ukuran anu ketat:

"Kami parantos nyiapkeun 23 barang ukuran. Kami nyiptakeun Kacapi Kacapi Darurat pikeun ngiringan aplikasi. Kusabab fasilitas produksi urang damel 3 shift, kami ukur suhu awak staf urang damel dina peralihan ieu dina waktos padamelan. Dina titik kabersihan, kami nyangkut kabutuhan disinféktan produk, sarung tangan sareng topéng. Kami parantos ngagambar garis konéng dina interval 1 méter pikeun ngajagi jarak sosial di Toko Jualan urang. Ku cara kieu, urang nyobian ngajagaan jarak warga kami. ”

PANGKAT TELPON DIHENTEUN DI VEHICLES SERVICE C-PLATE

Nyarios yén aranjeunna parantos dua kali prosés ngabersihkeun sareng disinfeksi anu aya hubunganana sareng coronavirus ti mimiti dinten salaku Perbandaran Ankara Metropolitan, Dinas Kaséhatan Seyfettin Aslan nyatakeun yén kendaraan angkutan umum ngalamar proses ieu unggal dinten.

Nganyatakeun yén aranjeunna ogé disinféksi kendaraan jasa C saatos jalan bawah tanah, ANKARAY, Cable Car, Bus sareng taxis sareng minibus, Aslan nyarios, "Kami terus ngabersihkeun sareng disinfeksi dina sadaya kendaraan angkutan umum anu dianggo 7/24. Urang patepung sareng Pupuhu Dewan Kerajinan Pengendali Kendaraan Layanan Ankara sareng ngadegkeun pusat. Saatos éta, nalika kabéh kendaraan jasa C kami sumping ka tengah, disinfeksi sinambung bakal dilaksanakeun. Kepala Dinas Pengangkutan bakal nyayogikeun padamel pikeun masalah ieu. Salaku Metropolitan, urang narékahan pikeun nyumponan upaya pikeun kaséhatan masarakat 7/24 ”. Kepala Dinas transportasi Perbandaran Ankara Metropolitan Ali Cengiz Akkoyunlu ogé negeskeun yén kendaraan komersial anu beroperasi dina daérah tanggung jawab Munisipalitas Metropolitan terus disinfeksi 7/24, "Seueur 10 kendaraan komersial, kalebet minibus sareng taksi komérsial, parantos disinfeksi. Nalika prosés disinféksi kurang leuwih 7 rébu 300 kendaraan jasa réngsé, jumlahna 17 rébu kendaraan komersil bakal dibersih. ”

Tuncay Yılmaz, Ketua Dewan Tradesmen Operasi Kandaraan Layanan Ankara, nyatakeun pentingna studi disinfeksi anu dilakukeun ku Métopolitan Munisipalitas, "Kami dina séktor anu terus-terusan mawa tanaga, pagawe, sareng PNS di kota, sareng urang dina lalulintas beurat isuk-isuk sareng sore. Cara pikeun ngaleungitkeun bahaya ieu nyaéta disinfection sareng beberesih. Ku cara ieu, Perbandaran Metropolitan nyayogikeun urang 7/24. Hatur nuhun pisan. ” Nalika supir jasa pelat C İbrahim Aydirek nganuhunkeun Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş, Fatih Yıldız nyarios, "Kami hoyong hatur nuhun kana Perbandaran Metropolitan Ankara pikeun jasa na. Hal éta mangrupikeun beberesih sareng nyemprot hasil anu kedah ”.

TERIMA KANGGO KEPUTUSAN DARI TAXI ARTAN DITUTUP

Berlayanan handapeun Dinas Perlindungan Lingkungan sareng Kontrol, BELPLAS A.Ş. tim beberesih neraskeun prosés disinfeksi dina taksi sareng minibus unggal dinten, ku petunjuk ti Ankara Metropolitan Walikota Mansur Yavaş.

Nalika karya disinféksi aya dina kontrol tim Polres, Orhan Taşcı, anu damel di Stasion Téknik Bandara, nyatakeun, "Kami hatur nuhun ka Walikota Metropolitan Perbandaran Ankara. Kami gumbira pisan teras damel pikeun disinfecting kendaraan urang. Kami ngabagikeun masalah ieu ka panumpang kami. Panumpang urang tiasa nganggo kendaraan urang kalayan tenang. " Hasan Hakan Tağluk, Ketua Dewan Esenboğa Taxis Photographers Koperasi, nyatakeun, "Kami kauntungan tina aplikasi ieu kalayan dukungan Perbandaran Metropolitan kami. Kami nampi tanggapan anu saé ngeunaan penumpang ti urang. Kami hoyong pangajaran ieu teraskeun. Kami hoyong hatur Walikota Mansur Yavaş pikeun pangrojongana. ”

Rıfat Çetinkaya nyatakeun yén aranjeunna nyayogikeun dina eureun Sincan Dolmuş sareng nyarios, "Sakabéh kendaraan urang disemprot. Abdi hoyong hatur Munisipalitas sareng Bapak Mansur Yavaş pikeun jasa maranéhanana. ”Supir minibus anu meunang kauntungan tina jasa ieu nyarios:

  • Niyazi Bilgiç: "Kami hoyong hatur Présidén kami Mansur Yavas pikeun jasa ieu anu disayogikeun ku kotamadya. Kami ngarepkeun jasa kontinyu. ”
  • Feyzullah Kızıltaş: "Hatur nuhun pisan kanggo Kotamadya kami pikeun jasa ieu."
  • Taburlu Kado: “Hatur nuhun ka kotamadya urang pikeun ngurus masalah ieu. Kami teruskeun jasa dina cara anu séhat. ”

Ukuran Anyar Béntang ON

Munisipalitas Metropolitan, anu ngalaksanakeun disinfeksi kontinyu dina sababaraha titik ti lembaga umum sareng organisasi ka organisasi non-pamaréntahan, parantos ngalaksanakeun sababaraha langkah tambahan pikeun bahaya wabah:

  • "Ujian Brigade Fire" diumumkeun ku Perbandaran Metropolitan tanggal 30 Maret yén éta diumumkeun yén aplikasi bakal ditampi sareng bakal diayakeun antara 13-17 April, parantos ditanggalan dugi ka tanggal.
  • Kusabab turunna jumlah panumpang padagang anu ngangge Bus Swasta Public (ÖHO) sareng Kandaraan Angkutan Awam Swasta (ELV) operasi di Ankara, lumangsung lisénsi sareng harga tender légal ditunda 2 bulan.
  • Tanggal 4 Maret 23, gedong Perbandaran Metropolitan Ankara, dimana 2020 rébu personel, sanés ijin idin, ngaladikeun tugas anu sami dina gedong EGO sareng ASKİ General Directorate, dina ruang lingkup usaha anu dilaksanakeun ngalawan wabah koronavirus sareng dina Diréktur Umum Métopolitan Munisipalitas, EGO sareng ASKI supaya ngalindungan kasehatan para karyawan. bakal damel sareng sistem shift dugi ka urutan kadua pikeun mastikeun yén jasa umum dilaksanakeun tanpa gangguan.
  • Aplikasi bantuan sosial anyar ka kotamadya bakal dilakukeun samentawis nembé telepon kontak nomer ((0312) 322 45 47, (0312) 322 11 33 sareng (0312) 507 37 00) tinimbang Pusat Bantuan Makanan pikeun nyegah masarakat kanggo ngabentuk sareng nyebarkeun virus.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar