Wabah Coronavirus Ngiringan Ranté Pasokan!

Wabah koronavirus ngarusak ranté pasokan
Wabah koronavirus ngarusak ranté pasokan

Kalayan wabah coronavirus, kami parantos jelas kumaha pangaruh bullwhip (paménta kaleuleuwihan) lumangsung dina ranté pasokan. Sababaraha produk parantos janten halimunan, rak pasar kosong sareng harga na dua kali. Pabrik produksi pareum kusabab masalah pasokan bagian. Amérika Serikat nyandak langkah tambahan pikeun ngajagi produsén. Di sisi séjén, aya peledakan dina e-commerce. Ladenan-kaluarna parantos ningkat luar biasa.


Jarak fisik parantos penting. Ranté pasokan kaséhatan sementara kedah ngadegkeun gancang. Transisi TIR lirén dina wates sareng buntut TIR kabentuk. Pembalap kendaraan mimiti nerapkeun waktos karantina 14 dinten. Dina angkutan RO-RO, supir teu tiasa diangkut ku pesawat na tinggal di Uni Éropa disingkat. Kakurangan supir anu parantos aya anu narilep. Alatan halangan dina transportasi jalan, angkutan barang tos ngalih ka angkatan maritim sareng rel. Aya kanaékan paménta anu signifikan. Alatan kanyataan yén wadah impor teu tiasa dikosongkeun dina waktos di lépes, nalika kabutuhan wadah kosong dina palabuhan ékspor, harga-harga naék kana kaayaan bahan bakar beuki bersih. Pesenan anu gancang didaptarkeun kanggo transportasi hawa. Tapi, akibat tina ngabatalkeun penerbangan panumpang pesawat, kapasitas beban turun radikal sareng pesenan mimiti parantos dipasihkeun minggu payun. Waktu ekspedisi parantos ningkat akibat tina operasi disinfeksi gerbong dina lintasan wates karéta api. Hasilna, ngagaduhan pasokan ranté rusak? Sumuhun. Pangaruh bullwhip dina ranté pasokan ukur tiasa dicegah ku nyinkronkeun ranté pasokan. Aliran inpormasi anu gancang sareng akurat mangrupikeun masalah anu paling dasar. Sakumaha Organisasi Kaséhatan Dunia nyatakeun: "test, test, test". Ranté pasokan pihak kedah ngarencanakeun payun kanggo émbaran gancang inpormasi sareng lakonan babarengan pikeun normalisasi bisnis. Solusi tengah-tengah henteu cekap.

Prosés anu nuju urang parantos nunjukkeun ka urang pentingna logistik. Kami parantos ningali naha fungsi logistik penting dina nyayogikeun jasa-jasa sustainable na tina segi kelestarian ranté pasokan dina kaséhatan sareng dina nyumponan kabutuhan jalma, nutrisi, sareng sajabana. Kitu ogé kurva, kabutuhan dasar jalma anu teu tiasa kaluar kedah nyumponan.

Biaya sanés pasokan mangrupikeun jumlah pembelian, produksi sareng biaya logistik. Nyimpulkeun urang tina acara-acara panganyarna nunjukkeun yén urang kedah netepkeun ranté pasokan anu langkung tahan sareng ngabédakeun antara ukuran bencana sareng pasca bencana. Urang kedah milarian padagang dagang luar negeri salami periode wabah. Dina titik ieu, investasi prasarana anu bakal ningkatkeun perdagangan deungeun ku rel janten penting. Éta jelas yén parobahan supir di wates, parobihan konténer (lengkep, pinuh-kosong), robahan semi-trailer sareng cara disinfeksi gancang kedah diperyogikeun. Zona panyangga kedah didamel kanggo ieu. Rute alternatif sareng gerbang wates kudu diémutan sareng solusi komisisi gancang kedah dipertimbangkeun. Nagara-nagara anu béda-béda gaduh tol anu béda-béda dina rute anu béda. Rute anu leres tiasa diciptakeun ngalangkungan perjanjian samentawis sareng nagara-nagara ieu.

Mangsa karantina 14 dinten dilarapkeun kana supir kendaraan dina lebet wates kedah dipiceun tina aplikasi saatos-gancang sareng lebet / jalan kaluar tina supir wahana Turki sareng asing kedah diidinan ku alat uji coba di wates. Peningkatan kudu dilakukeun ngeunaan durasi supir kendaraan di nagara Uni Éropa. Aplikasi visa supir kedah ditaksir salaku prioritas sareng visa énggal kedah diperpanjangna ku dilegaan. Kalayan koordinasi lembaga anu relevan, kedah nyebarkeun toleransi anu bakal diterapkeun salami waktos damel sareng istirahat, anu henteu mangaruhan kasalametan négatip, sareng penyambungan waktos kedah dilakukeun sasuai. Dina raraga mempermudah prosés usaha kontan ékspor laut, aplikasi timbangan Kasar Diverifikasi (VGM) timbangan kedah diganggu, sareng badan kapal kedah nyuhunkeun surat komitmen ti perusahaan pangiriman. Sistem supir / beban kudu diimbangkeun deui sareng suplai tachograph supir sareng perusahaan kedah disederhanakeun sareng gancangan. Perencanaan kudu dilakukeun pikeun nyayogikeun supir anyar pikeun digawé di angkutan internasional (palatihan, pamariksaan, sertifikasi), sareng kasadiaan internét sababaraha latihan SRC sareng ADR kedah diaudit.

Shift damel di PNS manjangkeun prosés bisnis. Sabalikna, prosésna kudu digancangan ku cara mastikeun efisien prosés ngolah kertas sareng ukuran anu kedah dilakukeun pikeun nyegah kaleungitan padamelan dina unggal tahap. Dina pakét anu diumumkeun, teu aya dukungan khusus pikeun sektor logistik, anu parah pisan kapangaruhan ku wabah, kecuali pamayaran deklarasi PPN ditunda 6 bulan. Pangrojong ieu parantos dipasihkeun pikeun 16 séktor. Dina jaman ieu, SCT bahan bakar, anu mangrupikeun barang berharga pikeun logistik, kudu dipiceun sareng jasa kudu disayogikeun dina kaayaan anu langkung nguntungkeun.

Salaku hambalan jangka sederhana, koridor angkutan utama urang ngahubungkeun koridor internasional utama anu nutupan nagara urang sareng pusat logistik / desa anu kudu didirikeun kana koridor ieu kedah ditangtukeun pikeun ngamankeun alur barang sareng ngirangan résiko.

Aya seueur perusahaan di nagara urang dina lingkup ranté pasokan global. Nagara-nagara di Jawa Barat henteu daék ngahasilkeun sababaraha produk di nagri séwang-séwangan. Turki anu tumuwuh kalawan modél ngembangkeun ékspor-berorientasi. Najan kitu, urang ogé kudu mikirkeun kanyataan yén urang téh gumantung kana bahan baku. Ku alatan éta, urang kedah ngartikeun masalah anu urang alami dina prosés ngalamar bahan baku ieu sacara saé sareng difokuskeun titik-titik solusi di dieu. Sababaraha produk teu dihasilkeun di Turki. Ku sabab éta, urang kedah aya dina ranté pasokan global sadaya waktos.
Anu penting nyaéta pikeun ngitung sadayana résiko sareng nyandak ukuran anu diperyogikeun. Urang kedah ngalakukeun manajemén résiko sacara sistematis sareng terus-terusan sacara proaktif dina hal tina ranté suplai sareng logistik sareng nguatkeun sistem manajemén krisis urang dina jangka pondok. Janten urang kedah milari cara-cara pikeun ngalih tina ékonomi tina modél pasokan tunggal-pusat sareng modél suplai multi-puseur. Urang kedah ngahasilkeun produk strategis di nagara urang.

Hasilna, pentingna pilihan kaleuleuwihan sareng ketangkasan dina ranté pasokan deui muncul deui. Hal ieu dipikaharti yén pilihan anu kedah ditangtukeun sateuacanna dina prosés logistik sareng produksi, sareng pamekaran kedah diawaskeun sacara dinamis sareng anu paling luyu kedah dianggo dumasar kana kaayaanana.

propesor Dr Mehmet TANYAŞ
Présidén Logistik Asosiasi (LODER)


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar