Tanda Pangiriman Canray dina Téknik Émisi Zero Pertama Alstom

angkutan canray bakal nandatangan karéta mimiti tina alstom kalayan émisi enol
angkutan canray bakal nandatangan karéta mimiti tina alstom kalayan émisi enol

Canray Transportation, anu nambihan hal anyar pikeun kolaborasi sareng Alstom, salah sahiji perusahaan pimpinan dunya anu aya dina séktor transportasi karéta api, nembé janten supplier ti énggal karéta émisi hidrogen munggaran di dunya, dikembangkeun ku Alstom.


Canray Transportation, anu nyayogikeun kerjasama kuat sareng Alstom, anu ngagaduhan dunya dina sektor transportasi karéta api sareng neraskeun usahana pikeun transportasi masa depan kalayan proyék-proyék anyar, ogé bakal ngalatih karéta émisi hidrogen munggaran di dunya. Platform i-LINT Alstom's Coradia, damel sareng émisi édisi dimekarkeun di daérah produksi Salzgitter di Jerman, parantos hasil dina sadayana ujian validasi.

ORDERS SATU TAKEN

Dina platform karéta, pesenan anu munggaran ditampi, Canray nyandak tempatna salaku supplier kelompok ganti interior, khususna modul siling, rak koper panumpang sareng témbok sisi. Ngaluarkeun pernyataan ngeunaan masalah éta, Manajer Umum Angkutan Angkutan Canray, Ramazan Uçar nyarios, "mangrupikeun sumber kareueus pikeun urang nyandak bagian dina platform ieu anu dioperasikeun ku émisi émisi dina waktos ieu nalika transportasi bersih mangrupikeun prinsip utama. Kolaborasi sareng pamimpin inovasi industri dina proyék inovatif sapertos ogé sumber pikagumbiraeun pikeun grup Yeşilova Holding, anu ka hareupna bakal ngahasilkeun aluminium ”.

Karéta api, anu disebut Coradia iLint, didamel ku hidrogén sareng énggal ngahasilkeun uap cai nalika ngajalankeun. Tangki bahan bakar hidrogen, anu aya di hateup karéta, bakal ngeusi batré litium-ion ageung pikeun nyayogikeun tanaga anu diperyogikeun ku karéta.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar