Disinféktan Leungeun Dipasang Dina Stasion Sistem Rail Di Ankara

Saniterers leungeun disimpen dina stasion sistem karéta api di Ankara
Saniterers leungeun disimpen dina stasion sistem karéta api di Ankara

Dina ruang lingkup ukuran anu dilakukeun ngalawan koronavirus ku Ankara Metropolitan Munisipalitas, mesin vending disinféktan mimiti dipasang di Metro, ANKARAY sareng Stasion Mobil kabel. Disinféktan sareng sensor bakal disimpen dina 100 titik kalayan aplikasi anu diluncurkeun dina Sistem Rail, anu dianggo sacara umum ku warga kalayan paréntah Ankara Metropolitan Walikota Mansur Yavaş.


Perbandaran Ankara Metropolitan neruskeun perang anu efektif ngalawan coronavirus (COVİD-19).

Ngahususkeun kaséhatan masarakat, Metropolitan Munisipalitas anyar nambihan langkah-langkah sareng langkah-langkah anu dicandak ka Ibu Kota Daérah ngalawan bahaya wabah sareng virus. Kalayan parentah Walikota Metropolitan Mansur Yavaş, mesin vending disinféktan tangan sensor dimimitian disimpen di Metro, ANKARAY sareng Stasiun Mobil kabel.

KANGGO DENGAN DENGAN 100 PUTU DI SISTEM RAIL

Mesin sénsor tangan disinféktan mesin, anu mimiti dipasang di stasiun umum ANKARAY sareng Metro di Kızılay, engké bakal disimpen 43 titik dina jumlah 11 Metro, 4 ANKARARAY sareng 100 Stasion Mobil kabel di Ibukota.

Ngariskeun mesin jual disinféktan tangan bakal dipariksa dina interval anu rutin, Haldun Aydın, Diréktur Umum EGO of Rail Rail, masihan inpormasi ieu:

"Seja sareng kaputusan anu dilakukeun ku Pusat Manajemén Krisis nu didamel ku petunjuk Walikota Metropolitan Ankara Bapak Mansur Yavaş, urang bakal nempatkeun unit disinféktan tangan di titik-titik anu aya turnstil di stasiun kami pikeun ngajagi kasehatan warga urang anu nganggo sistem rel dina angkutan umum. Kami ngamimitian studi kami dina hal ieu. Proses Majelis bakal réngsé dina sadaya stasiun kami pas tiasa waé. Panumpang urang tiasa ngarambat kalayan disinféktan leungeunna gratis. "

MODAL SATISFI DENGAN APLIKASI Anyar

Eyyüp Dereli, anu nyangka yén mesin ngajual disinféktan disimpen di Stasiun Metro pikeun kabersihan tangan mangrupikeun aplikasi anu disauran, saurna, "Abdi hoyong hatur Walikota Metropolitan Mansur Yavaş pikeun nyandak ukuran ieu. Hiji aplikasi pisan saé. Kami bakal masihan mundur, urang bakal nyobian ngaleungitkeun panyakit ieu. Upami urang nyandak ukuran sapertos kitu, urang bakal nungkulan dinten ieu ngan saukur ku nagara. "

Nalika disimpéksi sareng beberesih jalan-jalan diteruskeun di Stasion Metro, warga anu ngangkut angkutan umum ngedahkeun pikirkeun kana pagawéan anu dilakukeun ku Metropolitan Munisipal dina kasehatan umum kalayan kieu:

  • Yeliz İşitmir: "Sanitizer leungeun mangrupikeun ide anu saé. Pamakéan disinféktan tiasa langkung lega pikeun urang. Kuring hoyong aplikasi ieu janten nyebar di sadaya stasiun kanggo panumpang anu kedah nganggo metro. ”
  • Murat Erdoğan: “Ieu mangrupikeun aplikasi anu penting pisan dina hal kaséhatan. Éta peryogi kabutuhan disinféktan ieu khususna di tempat umum. Ogé kudu di imah urang. Saé pisan pikeun kotamadya urang pikeun ngalakukeun pagawéan ieu. Hatur nuhun ka anu nyumbang. ”
  • Günel Nasibova: "Kami ngahatur nuhun hatur Perbandaran Metropolitan Ankara pikeun mertimbangkeun kaséhatan urang sareng ngalaksanakeun aplikasi sapertos kitu."
  • Kamuran Baykal: "Kami resep pisan sareng Metropolitan. Ieu mangrupikeun aplikasi anu saé sareng jasa anu saé. Sahenteuna, jalma tiasa ngabasmi leungeunna sareng ngarambat tanpa mawa kuman. ”

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar