Aydın Denizli Motorway ka Tender

aydin maritime raya badé lembut
aydin maritime raya badé lembut

TR Departemen Pengangkutan sareng Direktorat Infrastruktur Umum Jalan Raya


Proyék Aydın-Denizli Motorway, kalayan modél ngawangun-operasi-transfer, pengumuman lembut kalayan metode penawaran tutup diantara sadaya péner

SUBJEK TENDER BANKAN TENDER FILE FESE (Ngadaptarkeun PPN) JAMINAN JAMINAN TENDER DATE / WAKTU
Proyék Jalan Aydın-Denizli bakal diwangun kalayan padamelan pikeun nampa tawaran tertutup diantara sadaya panawaran nganggo Model Bina-Operasi-Transfer (BOT). 50.000 TL (lima puluh rébu Turki

pound)

25.000.000 TL (Dua puluh lima juta

Lira Turki)

12 / 05 / 2020

10: 30

1- "Proyék Jalan Raya Aydın-Denizli", numutkeun proyék sareng spésifikasi téknis anu napel dina Spésifikasi Administratif, lembut pikeun konstruksi, operasi sareng transfer karya dina kerangka prosedur sareng prinsip anu ditétélakeun dina UU No 3996 sareng kaputusan Déwan Menteri-menteri wilangan taun 2011/1807; Dina tanggal 12/05/2020, tabuh 10:30 di Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur, Direktorat Umum Jalan Raya, Yücetepe / ANKARA A-Blok Entor Lantai bakal dilaksanakeun luyu sareng prosedur nampi tawaran tertutup diantara sadayana penawaran di payuneun Komisi Komisi.

2- SUBJEK TENDER: Sadaya jinis pembiayaan, projecting, konstruksi, operasi, waktos operasi na Dina ahir pangropéa, perbaikan sareng kontrak kontrak, jalan raya bakal ditambihkeun ka Administrasi gratis tina naon waé hutang sareng komitmen, diropéa, damel, tiasa dianggo sareng gratis.

3- Panawaran; Nepi ka 30/03/2020, aranjeunna tiasa ningali dossier lembut gratis di Direktorat Jenderal Diréktur Umum Jalan Raya, Dinas Administrasi Bisnis, B-Block Lantai: 3. Harga jualan dossier lembut pikeun lembut (Kalebet PPN)

Éta mangrupikeun 50.000 TL (Lima Puluh Rébu Lira Turki). Penawar anu hoyong milu dina tender tiasa nampi file tender ku ngalarapkeun ka Direktorat Jenderal Direktorat Jenderal Diréktur Umum, janten tanggepanana, saatos nempatkeun harga file ka Direktorat Jenderal Diréktur Akuntansi, Akun Akhir sareng ngalaporkeun.

4- Jumlah Jaminan Samentawis pikeun poko hasil nyaeta 25.000.000 TL (Dua puluh lima juta Liras Turki). Nilai-nilai anu bakal ditampi salaku jaminan mangrupikeun dina Artikel 6 tina Spésifikasi Administratif.

5- Tawaran bakal dikirim ka Direktorat Jenderal Diréktur Umum Jalan Raya, Dinas Administrasi Bisnis, B-Blok Lantai: 7 Diréktur Komisi Komisi ku panangan atanapi ku mail, dimimitian dina awal 10 (tujuh) dinten sateuacan tanggal tender. Tawaran dikintunkeun nalika dinten sareng jam anu ditangtukeun sareng telatna moal ditampi. Setelan waktu di Turki Radio sarta Télévisi (TRT), setelan jam téh Otoritas penting.

6- Kaayaan anu kedah dipilari dina jalma anu bakal milu ka tender ditujukeun dina Spésifikasi Administrasi padamelan.

7- Karya anu kasebat bakal dilakukeun luyu sareng prosedur sareng prinsip anu dinyatakeun dina UU No. 3996 sareng kaputusan Déwan Menteri nomer 2011/1807.

8- Administrasi leres-leres ngalakukeun tugas atanapi henteu sareng kusabab kabébasan Administrasi ieu, para penawaran henteu tiasa ngadamel pamundut ti Administrasi dina nami naon waé.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar