Pernyataan Pentingna Mask sareng Respirator ti Menteri Pekcan

panjelasan penting pikeun topéng sareng respirator
panjelasan penting pikeun topéng sareng respirator

Menteri Perdagangan Ruhsar Pekcan nyatakeun yén dina ruang lingkup ukuran aranjeunna nyandak pikeun jinis coronavirus anyar (Kovid-19), aranjeunna ngarobih deui kawajiban adat anu dilarapkeun pikeun topéng médis sareng respirator sareng pajak adat dilarapkeun kana étil alkohol anu dianggo dina produksi cologne.


Menteri Pekcan, dina pernyataan tinulis ti akun Twitter na, nyatakeun yén dina ruang lingkup tindakan anu aranjeunna lakukeun pikeun Kovid-19, aranjeunna ngaleungitkeun pajeg adat tambahan anu diterapkeun 20 persen dina masker médis dianggurkeun pikeun nyumponan kabutuhan anu mungkin timbul sareng ngajaga kaamanan tina pasokan.

Ngawariskeun aranjeunna ngaluarkeun 13 persén pajeg adat tambahan anu dilarapkeun pikeun alat pernapasan sapertos ventilator sareng konsentrasi oksigén, Pekcan nyarios, "Salian ti éta, pikeun industri cologne sareng disinféktan anu ngahasilkeun 10 persen pajeg adat, anu ayeuna dianggo salaku bahan atah dina produksi cologne sareng disinféktan. urang ngareset. Kaputusan kaputusan Présidén, anu kalebet parobihan tina kaputusan rézim impor anu dilakukeun dina lingkup ukuran koronavirus sareng dipedar ayeuna, tiasa mangpaat. " dianggo babasan.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar