Menteri Turhan Nuju Titik Akhir ngeunaan TÜVASAŞ 'Éta Henteu Husus!'

menteri nempatkeun titik terakhir ngeunaan touhanas turhan
menteri nempatkeun titik terakhir ngeunaan touhanas turhan

Kareta api Propinsi Republik Turki alatan pausahaan dihijikeun dua TÜRASAŞ sejenna dina panungtungan Mentri TÜVASAŞ Turhan titik panungtungan ngeunaan dugaan dijieun permanén diteundeun. Didatangan ku Présidén Pengangkutan Turki-Sen M. Nurullah Albayak, Menteri Cahit Turhan saurna, "TÜVASAŞ moal privatisasi, tapi bakal langkung seueur deui."


subsidiaries kaayaan Kareta api perusahaan urang nu Turki gerbong Industri (TÜVASAŞ), Turki Industri Engine lokomotif (TÜLOMSAŞ) jeung Turki Railway Mesin Industri (TÜDEMSAŞ) kalawan panas gabung Turki Rail System puseurna Industri Corporation (TÜRASAŞ) diadegkeun.

Saatos ngahiji ieu, puluhan koméntar dilakukeun sapertos "Bakal dijual ka jalma anu sanés lami" sareng "TÜRASAŞ bakal privatisasi".

dina lamunan nembe dijieun Présidén Turki Kamu-Sen Onder Kahveci sarta Pupuhu Turki Transportasi-Sen m.nurullah Albayrak, Transportasi sarta Menteri infrasturktur disilihtukeurkeun pintonan ngadatangan M. Cahit Turhan.

Dina rapat dimana TÜVASAŞ sareng National Train Project utamina dibahas, Menteri Turhan nyarios: "Kami henteu gaduh rencana pikeun privatisasi tina TÜVASAŞ, kami bakal ngusahakeun nguatkeunana deui." cenahna.

Présidén Angkutan Turki-Senén M. Nurullah Albayrak, dina hiji pernyataan saatos rapat; "Minangka Türk İletişim-Sen, urang parantos berjuang pikeun ngahijikeun 2 anak perusahaan anu dibédakeun ieu sakitar 3 taun. Kami jelas nyatakeun sikap urang dina masalah ieu ku nyiapkeun poster sareng kertas. Kami merhatikeun yén organisasi ieu parantos diusahakeun sababaraha taun, sareng éta nyabutan kualifikasi markas bakal nyababkeun organisasi-organisasi ieu nyusut, kaleungitan fungsionalitasna, sareng ngirangan volume bisnisna.

Kami panginten yén ngumpul institusi ieu, anu penting pisan pikeun propinsi anu aranjeunna beroperasi, handapeun hiji hateup tunggal, bakal ngirangan investasi anu dilakukeun dina propinsi ieu, bakal mangaruhan perekonomian, khususna karyawan anu nyayogikeun mata pencaharian maranéhna, sahingga, sadaya warga masarakat anu hirup di propinsi ieu, sareng nyababkeun pangangguran nambahan.

Salian sadayana ieu, kami nyangking masalah éta pikeun agenda di TBMM, dina konsultasi sareng Wakil Sivas Wakil Pak Ahmet Özyürek. Wakilna ogé ngayakeun siaran pers ngeunaan ngagabungkeun anak-anakna di handapeun payung Majelis Nasional Grand Majalengka 3-4 kali dina kaayaan Parlemén. Ogé diayakeun ngadatangan Présidén Turki Kamu-Sen Onder Kahveci Mr. Bey sumping di Sakarya TÜVASAŞ jeung ngédit katerangan status pencét dina arah pabrik neruskeun di jalan ieu.

Proses saterusna bakal terus diawasi ku union urang, sareng lembaga urang bakal ningkat sareng bajoang ningkatkeun jilid sareng padamelan.

Politikus tangtosna tiasa nyandak sababaraha kaputusan. Taya ragu yén urang, salaku Angkutan Turki-Sen, bakal ngiringan hak karyawan ku nyarioskeun nagara sareng nagara anu munggaran!

Urang bakal nempatkeun awak urang handapeun batu upami diperyogikeun supados karyawan anu damel di lembaga ieu teu dibikukeun!

Dina waktos salajengna, kuring ngajak organisasi non-pamaréntah di Sakarya ngahiji sareng ngaku TÜVASAŞ !. Dina kontéks ieu, urang ngobrol sareng Menteri sareng pandangan jalma. Anjeunna jangji yén TÜVASAŞ sareng TÜRASAŞ moal privatisasi. Sabalikna, saurna bakal ngahasilkeun deui. "(Hakan Turhan /Medyab nyaeta)


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar