BASDEC di Inggris pikeun Kolaborasi Anyar dina Pertahanan sareng Penerbangan

basdec di england pikeun kolaborasi énggal dina pertahanan sareng penerbangan
basdec di england pikeun kolaborasi énggal dina pertahanan sareng penerbangan

Bursa Space Defense and Aviation Cluster (BASDEC), operasi di handapeun hateup Bursa Chamber of Commerce and Industry, milu dina UK Roadshow 2020 rapat bisnis bilateral sareng panél anu diayakeun ku Dinas Perdagangan Internasional ti Menteri Luar Negeri Inggris di Manchester, Coventry, Oxford sareng London.


BTSO, organisasi hateup dunya bisnis Bursa, neruskeun kagiatan pikeun pasar ékspor anyar dina pertahanan sareng penerbangan. BASDEC, anu ngahijikeun perusahaan Bursa sareng perusahaan ngarah dina operasi pertahanan sareng penerbangan dina pimpinan BTSO, neraskeun kagiatan di pasar asing tanpa istirahat. BASDEC, anu milu dina pameran anu cocog sareng organisasi B2B di buana béda, parantos eureun dina waktos ayeuna di Inggris. Dina rapat bisnis duaan sareng panels anu diayakeun ku Dinas Perdagangan Internasional Inggris Menteri Luar Negeri, anjeunna masihan informasi ngeunaan ékonomi Bursa sareng kamampuan produksi téknologi perusahaan BASDEC.

TI AYEUNA ORGANISASI KESAN

Présidén BASDEC Mustafa Hatipoğlu ngungkabkeun yén aya langkung ti 120 perusahaan dina kluster anu beroperasi handapeun Bursa Chamber of Commerce and Industry. Hatipoğlu nyatakeun yén perusahaan milu program anu adil di Turki sareng di luar negeri dina lingkup UR-GE sareng kagiatan clustering anu dilaksanakeun di handapeun kapamimpinan BTSO, sareng yén program Inggris, anu ngagaduhan rapat penting dina industri pertahanan sareng penerbangan, langkung produktif. Hatipoğlu negeskeun yén poténsi Bursa dina widang penerbangan sareng pertahanan dibagi sacara rinci dina perjalanan bisnis Inggris.

PRESENTASI BURSA DAN BASDEC DI OXFORD

Nyebutkeun yén perusahaan-perusahaan anu anggota BASDEC parantos jauh-jauh khususna dina titik pertahanan sareng penerbangan, Hatipoğlu terus, "Platform kami terus usaha pikeun nguatkeun daya saing dina séktor strategis di Bursa, anu ngagaduhan pangalaman produksi dina widang anu béda sapertos sektor otomotif, mesin sareng tékstil. Salila kunjungan Inggris atas nama BASDEC, kami masihan inpormasi ngeunaan tempat perusahaan BASDEC dina industri pertahanan Turki sareng pamekaran dina 7 taun ka pengker. Salaku bagian tina program éta, nalika urang patepang sareng perusahaan tina séktor pertahanan benten sareng penerbangan, kami ngabagi inpormasi atas nama BTSO sareng BASDEC dina panel anu diayakeun di Oxford. Dina program UK bari ogé didatangan Hartwell Kampus kami dihadiran panarimaan hosted ku Duta Turki Umit Yalcin. Program ieu, anu cekap pikeun BASDEC, pertahanan Spasi pertahanan sareng penerbangan urang anu diteruskeun kagiatan na handapeun pamimpin BTSO, bakal diteruskeun dina jaman-masa anu bakal datang. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar