Ukuran Anyar Dicandak pikeun Virus Koronér di Modal

Ukuran anyar anu dicandak pikeun koronavirus di ibukota
Ukuran anyar anu dicandak pikeun koronavirus di ibukota

Perbandaran Ankara Metropolitan paraga waspada sareng sadaya unitna dina lingkup merangan koronavirus. Kalayan pitunjuk ti Walikota Metropolitan Mansur Yavas, parantos pancegahan anyar diwanohkeun. Biaya nyewa anu ditampi tina usaha milik Metropolitan ditunda dua bulan. Nalika Imah areefkat kalebet kana program disinfeksi unggal dinten, perdana Maret bioskop Ibukota parantos dibawa ka dinten engké. Dina raraga nyegah balaréa pikeun kajadian sareng nyegah panyebaran virus, duka panguburan warga sareng pemakaman bakal dilakukeun tanpa nungguan doa waktuna. Tim pembersihan Metropolitan; Éta teraskeun kagiatan disinféksi na di musium, lembaga kaséhatan, pendengaran, organisasi non-pamaréntah, lembaga umum, panti jompo, pusat perawatan manula, klub olahraga, minibus sareng taksi.


Metropolitan Munisipalitas waspada sareng sadaya unit kusabab wabah coronavirus.

Badan Koordinasi Kaséhatan, anu diadegkeun dina arah Wakil Sekretaris Jenderal Mustafa Kemal Çokakoğlu atas perintisan Walikota Metropolitan Mansur Yavaş, nyusul disinfection sareng sterilisasi 7/24. Munisipalitas Metropolitan, anu museurkeun kana kagiatan kabersihan, ngenalkeun ukuran anyar hiji-hiji.

JURUNAN RENTEN DARI PRESIDEN YAVAŞ UNTUK KERJA

Munisipalitas Metropolitan, anu ngingetkeun warga nagara ngaliwatan layar kota, spanduk sareng papan iklan, kaasup akun média sosial, terus ngalaksanakeun usaha anyar dina perang ngalawan wabah.

Walikota Ankara Metropolitan Mansur Yavaş ngumumkeun ku pengumumanna ti akun média sosial na yén penghasilan sewaan ti usaha-usaha milik Metropolitan ditunda dua bulan. Kalayan kaputusan anu dicandak, genah nyéwa ka tempat kerja anu aya dina Munisipalitas Metropolitan sareng perusahaan gabung sareng gabungan, anu ngagaduhan kasusah pamayaran, disayogikeun.

Ukuran anyar sareng désa nembé parantos dibuktikeun

Greater munisipalitas, anu ningkatkeun ukuran kabersihan pikeun kaséhatan masarakat; kaasup 5 Imah Warga di Etlik, Ruzgar, Varlik, Ulus sareng Onkologi, dimana penderita sareng baraya na tinggal, dina program disinfection sapopoé.

Nalika premium ngeunaan Bioskop Modal ditunda kana énggal, langkah-langkah anyar dilaksanakeun pikeun nyegah masarakat ngabentuk sareng nyebarkeun virus. Nalika kandaraan pamakaman anu disimpangan, pamakamanna bakal dikubur tanpa ngantosan waktu sholat, saluyu sareng paménta warga anu gaduh pamakaman.

PANJATAN sareng Konsep Tanggapan 7/24

Jurusan Perlindungan Lingkungan sareng Kontrol Lingkungan BELPLAS A.Ş. Nalika timnya terus damel siang sareng wengi di sakuliah kota, aranjeunna ogé ngalaksanakeun disinféksi kana kendaraan angkutan umum, minibus sareng taksi saben dinten.

Kalayan putusan Menteri Pendidikan Nasional, saatos pelatihan pelatihan antara 16-30 Maret, kapadetan panumpangna ngirangan di Metro, ANKARAY, Teleferik sareng EGO, sedengkeun Direktorat EGO Jenderal neraskeun prakték sapopoé khususna dina jasa beus subuh sareng jam jasa beus sareng jam.

Faruk Kalender, Anggota Dewan Majelis Umum Kamar Pengrajin sareng Mobil Ankara Umum, saurna "Kami hatur nuhun Kotamadya kami sareng anu nyumbang kana kaséhatan urang urang sareng tukang dagang". Hatur nuhun kanggo jasa ieu. Kami resep pisan ku prakték ieu, anu kami lakukeun ku mertimbangkeun kaséhatan urang sorangan sareng kasehatan para nasabah kami ”.

Hatur nuhun ka Walikota Metropolitan Mansur Yavaş pikeun karya déritrasi anu dilakukeun dina perhentian beus, utamina di Güvenpark, Bentderesi sareng Sincan, Sincan Chauffeurs sareng Présidén Féderasi Automobile Isa Yalçın nyarios:

"Kusabab wabah di dunya, urang dina kaayaan ancaman di nagara urang sareng urang ngajantenkeun pentingna pikeun ieu. Muga-muga Gusti kalimpun ka Walikota Metropolitan urang. Kandaraan urang seueur disinfected. Ieu penting pisan dina hal kasehatan sareng urang ogé bakal ngabolaykeun kandaraan kami. ”

Nalika karya kasehatan diawasi ku tim Jurusan Polda Perpustakaan Metropolitan terus; Tungtutan disinféksi musieum, lembaga kaséhatan, hotél, kamar dédéngéan, gedung organisasi non-pamaréntah, lembaga umum, panti jompo, pusat perawatan manula sareng klub olahraga henteu ditolak. Tim Dését Urban Urban ngalakukeun pagawéan beberesih di tempat budaya sareng sajarah, khususna di jalan, jalan sareng boulevards, di tempat umum sareng daérah rekreasi.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar