Mobilisasi kabersihan ti Parks pikeun Kandaraan Angkutan Umum di Başkent

Mobilisasi kabersihan ti taman ka mobil angkutan umum di ibukota
Mobilisasi kabersihan ti taman ka mobil angkutan umum di ibukota

Di ibukota, Metropolitan Munisipalitas terus perang ngalawan wabah. Disinfection sareng sterilisasi dilakukeun ku seueur titik tina sistem rel ka beus, ti AŞTİ ka unit jasa Perbandaran Metropolitan, ti daérah Rekreasi nuju gedong organisasi non-pamaréntah. Nalika karya disinféksi dua kali nganggo méja krisis anu didirikan ku Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş, metode hawa garing (metode pulvarizasi) mimiti dianggo hususna pikeun ngaleungitkeun bakteri sareng virus tina ANKARAY, Metro, Kabel Mobil sareng Beus.


Pergunungan Metropolitan Ankara parantos ningkat pentingna pikeun merangan panyakit wabah.

Kalayan tatanan wabah, anu épéktip di saalam dunya, ku petunjuk Walikota Metropolitan Mansur Yavaş, disinfection sareng sterilisasi warga, khususna kendaraan angkutan umum, dua kali.

Metropolitan Munisipalitas nyiptakeun méja krisis dina lingkup serangan tina serangan panyakit wéb sareng waspada sareng sadaya unit anu aya.

PELANGGAN DARI TIKE TO BISNES

Munisipalitas Metropolitan, sapanjang kota sareng prakték anu prioritas kaséhatan masarakat;

- Sistem Rail (ANKARAY, Metro, Kabel Mobil)

-Ego na Public Public Bus sareng Minibus

Daérah -Rékréasi

kuring -As

- Gedong Layanan Perbandaran Metropolitan,

Unit di kacamatan,

-Tan Hirup Pusat.

-AS yén,

- Dina Titik Jualan Roti Umum

Terus disimpulkeun sareng tim beberesih 7/24.

METODOD Anyar DIPANGGU digunakeun

Metropolitan Munisipalitas parantos mimiti nganggo metode énggal anyar dina diajar disinfeksi anu dilaksanakeun di daérah umum, kalebet pusat sareng kabupaten.

Nyarios yén aranjeunna nganggo produk disinféktan disatujuan ku Organisasi Kaséhatan Dunia sareng Departemen Kaséhatan, anu henteu ngancem kasehatan umum, Seyfettin Aslan, Kepala Dinas Kaséhatan, nyatakeun yén aranjeunna mimiti ngagunakeun cara anyar dina perang ngalawan baktéri sareng virus, utamina dina sistem karéta sareng beus:

"Kami geus dua kali usaha ngabersihkeun sareng disinfeksi dina perang ngalawan panyakit wéb ku tatanan présidén urang, Mr. Mansur Yavas. Ayeuna kami nyandak ukuran anyar tina sudut pandang anyar. Urang mimiti nganggo sistem énggal, dipulas, nyaéta metode hawa garing. Urang mastikeun yén mobil metro sareng beus ditutupan haseup sapertos pilem pilem. Urang ngukur kapadetan virus ku cara ngukur kanggo ngahapus baktéri sareng virus. Kami bener-bener ningal yén metoda ieu efektif. Kalayan metoda ieu, urang bakal ngajantenkeun sadaya gerbong sareng beus anu langkung aman. Kami baris neraskeun prosés ieu dina interval. ”

RANCANGAN BULAN HYGIENE DI FOLK NGALUANG

Nalika kasehatan kabersihan dina Bagian Halk sareng produk-produk anu dikonsumsi unggal dinten ku ibukota sacara parantos dilaksanakeun sacara rapet, Petugas Operasi Roti Halk sareng Insinyur Pangan Murat Şanlı nyarios yén aranjeunna ngagancangkeun karya pembersihan di pabrik pabrik jeung kawasan produksi.

Nyarios yén aranjeunna parantos ngadamel peringatan anu dipikabutuh pikeun kasehatan warga sareng warga, Şanlı nyarios, "Kami nembé ningkat pancegahan sareng kontrol di wilayah produksi pabrik kami sareng lokasi penjualan kusabab résiko panyakit wabah. Dina tahap ieu, kami henteu nampi pamundut pikeun kunjungan ka pabrik urang. Pembersihan umum dilakukeun sacara rutin, tapi utamina peti roti disinfected ku mesin uap khusus. Urang mimiti nganggo disinféktan leungeun pikeun kasehatan para staf urang sareng warga kami. Kami ogé nempatkeun tanda peringatan urang di kawasan kabuka. Marengan tempat dahar, tabel kami dibersihkeun sareng solusi khusus. Daging urang pisan steril sareng séhat kusabab aranjeunna masak dina suhu anu luhur. Roti kami ti produksi ka kiriman dikirim ku staf kami di sadaya unit kami ku ngagem sarung, tulang sareng sapatu nyertakeun ”.

NGARGO KEDUA DI PUSAT KABUPATEN KELUANGAN DI KABUPATEN

Karya beberesih dilakukeun ku cara nganggo produk disinféktan spéktrum anu lega sanés ngan ukur di pusat-pusat tapi ogé unit kotamadya metropolitan.

Balé olahraga, ruang kelas, jamban, dapur sareng hirup umum di Pusat Kulawarga Kulawarga, utamina Polatlı ASKİ Direktorat Daerah, diresihan sacara rinci.

Dinas Kaamanan sareng Pengawalan Lingkungan, Jurusan Dinas Kesehatan sareng tim BELPLAS parantos ngetrenkeun panalitian disinfeksi anu dilaksanakeun damel ku Kamar Médis Ankara.

Tim Munisipal Metropolitan ogé parantos damel disinfection di sakola, mall balanja, mesjid, pusat partai pulitik sareng gedong non-pamaréntah di Ankara, kalayan 60 kendaraan sareng 205 personil.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar