Cina Ngabéréskeun Proyék Railway Dipundut ku Wabah

neruskeun proyék karéta anu anjeunna parantos direureuhkeun kusabab wabah Cina
neruskeun proyék karéta anu anjeunna parantos direureuhkeun kusabab wabah Cina

Ieu diumumkeun dina konperénsi pers anu diayakeun ku China State Railway Group Co., Ltd. di China, yén 108 rél karéta anu direncanakeun sareng dibina dina nagara.


Numutkeun kana warta anu dipedar ku China International Radio ku mail, numutkeun inpormasi anu disayogikeun ku Railway State China, dugi ka tanggal 15 Maret 93% tina proyék karéta api utama parantos dibalikkeun.

2020 rébu urang mimiti damel dina rarancang sareng produksi fase proyék-proyék anu kedah dipasang kana jasa saatos taun 450.

Dua ti dalapan proyék anu henteu acan diajarkeun aya di Hubei, pusat dimana wabah koronavirus dimimitian, sareng genep sanésna aya di daérah kalér sareng kalér-kuloneun nagara, dimana kaayaan météorologi anu teu nguntungkeun.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar