Jalan Raya Tiasa langkung Pikaresepeun di Distrik Darıca sareng Dilovası

sareng jalan na janten langkung saé di dilovasi kabupaten
sareng jalan na janten langkung saé di dilovasi kabupaten

Nyayunkeun jalan janten langkung modern sareng nyaman di sakumna distrik Kocaeli, Kocaeli Munisipal Metropolitan neruskeun jalan-jalan ieu tanpa ngalambatkeun dina taun 2020. Éta lembut pikeun pangropéa, perbaikan sareng pembaharuan jalan-jalan di kacamatan Darıca sareng Dilovası, kotamadya Metropolitan. Hal ieu ditujukeun pikeun ngadamel jalan langkung saé kalayan pangropéa jalan, ngalereskeun sareng pembaharuan karya anu bakal sapanjang sapanjang taun.

13 parusahaan nawarkeun panawaran


Dina jero ruang 2020 pangropéa jalan, jalan ngalereskeun sareng ngaropéa, 28 rébu ton aspal, 6 rébu ton patch aspal, 12 rébu 500 parépar parigi, 13 rébu 750 méter tina wates, 9 rébu 500 aréa persagi tina jalan batu granit sareng 2 rébu 800 méter tina lontar granit bakal dilakukeun dina kadua kacamatan. . 13 perusahaan nyerahkeun tawaran pikeun tender dilaksanakeun di gedong jasa utama distrik Izmit Kabupaten Kocaeli Metropolitan. Doğan İnşaat ngadamel tawaran anu pangsaéna sareng 19 juta 700 rébu TL, sedengkeun Konstruksi Énergi Méter nyieun tawaran panghandapna kalayan 16 juta 416 rebu TL.

pausahaan

tawaran

Pangwangunan Méter Méter. 16 416 sarébu juta
Kozlu İnş. 16 453 sarébu juta
Arsitéktur Emay. Const. 16 583 sarébu juta
İlpet Petrol İnş. 16 755 sarébu juta
Semih Atik - Check İnş. 16 781 sarébu juta
Gürtur İnş. 16 994 sarébu juta
Présipitasi Const. 17 023 sarébu juta
Kar Asfalt Ins. 17 195 sarébu juta
Ikon Mat 17 236 sarébu juta
Tujuh Ins. 17 854 sarébu juta
Egecan İnş. 17 992 sarébu juta
Mehmet Oguzhan Avşarlıgil 18 374 sarébu juta
Doğan İnş. 19 700 sarébu juta

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar