Railroads Énggalna Stasion Karéta nganggo Bendéra Turki

stasiun karéta dilengkepan stasion karéta nganggo panji turkish
stasiun karéta dilengkepan stasion karéta nganggo panji turkish

Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD), Angkutan jeung stasion kareta jeung sakabeh stasion di sakuliah 33 nagara atas nama prajurit tiwas ku urutan sahiji Departemen infrasturktur, nu ieu dilengkepan bendera Turki.


Kalayan petunjuk ngeunaan Menteri Angkutan sareng Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan, sadaya stasiun sareng stasion di nagara éta dilengkepan Gendéra Turki. "Kami nawiskeun pahlawan urang anu berkorban nyawa pikeun bandéra kalayan kalanggengan sareng urang umbul," saur Ali İhsan Uygun, General Manager of Turki State Railways Enterprise.

Dina pernyataan anu dilakukeun ku TCDD, "Kami gugur syahid, urang henteu lungsur bandéra. Kami ngalengkepan stasion kami di seluruh nagara sareng panji urang pikeun nginget pahlawan urang Mehmetçi, anu martir pikeun naékna bandéra kamulyaan urang. "


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar