Urang parantos Proyék Giant Awal

cahit turhan
cahit turhan

Artikel Menteri Angkutan sareng Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan tulisan anu judulna "Kami Rengse Project Giant Awal" diterbitkeun dina majalah Maret 2020, majalah Raillife.

Turhan tulisan anu Mentri


Sakumaha ceuk filsuf Ishak Newton; tinimbang ngawangun sasak, jalma-jalma ditinggalkeun waé sabab ngawangun témbok. Kami ngawangun jambatan sabab katiisan urang henteu ngalamun katiisan ieu. Urang ngahijikeun buana sakali deui.

Kami teraskeun ngawangun 1915 Çanakkale Bridge dina laju pinuh.

Kami nempatkeun tanda tangan urang dina salah sahiji proyek panggedéna di nagara urang.

Jembatan Çanakkale taun 1915, anu mangrupakeun alternatif anyar pikeun Bosporus Crossing, bakal jambatan gantung tengah pangpanjangna pangpanjangna di dunya kalayan jarak tengahna nyaéta 2 méter.

Dina proyék anu raksasa ieu, kami parantos nutupan sajarah Çanakkale dina detil jembatan urang. Ngawakilan tanggal 3 bulan ka-18, jangkungna sasak urang bakal 318 méter.

Dina proyék kami, anu sénsitip kana lingkungan, kami ngalaksanakeun pagawéan kalayan sensitipitas pikeun nyegah karusakan makhluk laut.

Kami henteu ngalakukeun alesan, urang teruskeun jalan ku ngalaksanakeun sagala anu urang laksanakeun sareng kami nawiskeun salah sahiji sababaraha proyék di dunya pikeun jasa anjeun.

Sareng urang ngarengsekeun proyék nu dipiharep. Sareng lami sateuacan tanggal kontrak ...

Kami reueus kusabab urang damel pikeun umum, urang nyobian masarakat.

Nalika kami ngalayanan masarakat urang, Mehmetçi ngajaga integritas wilayah sareng kaamanan wates nagara urang di Idlib. Éta nyandak sadaya léngkah anu dipikabutuh di Idlib, Libya, pikeun ngaso tangan dilebetkeun ngalawan integritas tanah air. Hanjakalna, dina ahir bulan kamari, 33 pahlawan Mehmet Mehmet dibunuh diri jadi hasil tina serangan low tina pasukan rezim di Idlib, Suriah. Abdi ngaharepkeun rahmat ti Allah ka syahid urang sareng nyageurkeun geuwat pikeun urang anu tatu. Sakuduna teu dilupakan yén, ku dukungan bangsa urang, elemen khianat ieu bakal dibéré tanggapan anu diperyogikeun.

Doa urang sareng Mehmetciks kami…


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar