Badan Pangembangan Anatolia Wétan Bakal Ngajak 7 Pekerjaan Kontrak

agen pangembangan anatolian wétan bakal nyewa staf anu dikontrak
agen pangembangan anatolian wétan bakal nyewa staf anu dikontrak

Républik Turki Badan Pengembangan Anatolia Wétan (DAKA), Kaputusan Présidén ngeunaan Organisasi Institusi sareng Organisasi Berkaitan sareng Institusi séjén sareng Organisasi Kajajaran pikeun Menteri-Menteri tanggal 15.7.2018 sareng 4. Dina jero kerangka régulasi Perda Badan Pengembangan Badan Pengembangan diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 25.01.2006 sareng nomer 5449, sukarelawan, kabuka pikeun komunikasi sareng percaya diri, kaahlian pamikiran analitis sareng strategis pikeun ngawula pangwangunan nagara sareng wilayah urang pikeun beroperasi dina TRB29.05.2019 Level 30788 Wilayah (Bitlis, Hakkari, Muş and Van). anu bakal ngarobih kana ngarobih kaayaan kerja, kabuka pikeun inovasi, gaduh hubungan manusa anu kuat, ekspresi diri sareng keterampilan komunikasi, ngagaduhan kaahlian organisasi sareng manajemén, bakal nampi ngalakukeun tugas saratna di unit sareng / atanapi propinsi anu ditugaskeun. Ngalaksanakeun kagiatan pamilarian internal sacara sistematis sareng disiplin saluyu sareng standar internasional sareng standar pamariksaan internal publik ku 2 (tilu) spesialis sareng 2 (tilu) personil ngadukung anu ngagaduhan kamampuan ngagunakeun sareng nerapkeun sistem informasi / peralatan, tanpa cacat perjalanan, nambihan nilai kanggo sareng ningkatkeun karya Badan. bakal ngarékam 3 (hiji) auditor internal pikeun ngira-ngira manawi sumberdaya diurus dumasar kana ékonomi, efektifitas sareng efisiensi, pikeun nyayogikeun mandiri, jaminan tujuan, sareng masihan konsultasi sareng petunjuk.


Kantor pusat Badan Pengembangan Anatolik Wétan nyaéta Van sareng kagiatan na diwangun ku propinsi Bitlis, Hakkari, Muş sareng Van.

Saha anu suksés dina pamariksaan nampi sareng ngajantenkeun damel di salah sahiji propinsi ieu anu dianggap pantes ku Sekretariat Jenderal saluyu sareng subperenggan (b) paragraf 27 Pasal 1 Peraturan Pangwangunan Badan Pangwangunan. (Auditor internal bakal ditugaskeun di propinsi Van, dimana kantor pusat Badan perenahna.)

Aplikasi sareng Inpormasi Ujian
Tanggal Iklan March 16 2020
Tanggal Aplikasi 6-17 April 2020
Tanggal Pengumuman Jalma Anu Bakal Uji Lisan April 24 2020
Tanggal Ujian Lisan Tanggal ujian bakal diumumkeun sacara misah
Alamat Aplikasi Ujian Ujian Badan Pengembangan Anatolia Wétan, ayana di situs wéb sinavbasvuru.sanayi.gov.tr
Éta bakal dilakukeun tina tautan aplikasi.
Lokasi Ujian Badan Pangembangan Anatolia Wétan Şerefiye Mah. Cumhuriyet Cad. 943. Sok. Henteu: 1 65140
İpekyolu Van Tel .: 0432 485 10 15
Pengumuman sareng Pengumuman Hasil Pengumuman Alamat www.daka.org.t nyaeta

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar