Dua Karéta Subway Koléksi di Méksiko 1 Paéh 41 rusak

dua karéta metro janten karpét di Mexico
dua karéta metro janten karpét di Mexico

Hasilna tina tabrakan dua karéta api bawah tanah di Mexico, 1 jalma tiwas sareng 41 anu tiwas dumasar kana tekad munggaran.


Dua karéta tumbuh di stasion metro ibu kota Mexico urang Tacubaya, anu ngagaduhan nami anu sami sareng nagara. Samentara 1 jalma maot dina kacilakaan; 41 urang cilaka. Hal éta nyatakeun yén aya ogé machinist karéta di antawis anu tatu.

Samentawis tim kasehatan sareng panyalametkeun ngabantosan jalma terjebak sareng nyangkut dina mobil-mobil anu kacelakaan kalayan kacilakaan; Inpormasi anu layanan karéta dibatalkeun dibagi.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar