Sistem Penyaman Udara Bakal Ditutup dina EGO Beus, Metro sareng ANKARAY

beus ego, sistem hawa hawa bakal ditutup di metro sareng Ankara
beus ego, sistem hawa hawa bakal ditutup di metro sareng Ankara

Walikota Ankara Metropolitan Mansur Yavaş sering ngingetkeun warga liwat akun média sosial dina lingkup serangan tina wéb coronavirus. Ngagambar perhatian paningkatan jumlah panumpang dina yuswa 65 anu nganggo angkutan umum anyar-anyar, Walikota Yavaş nyebat "Tetep di bumi dugi ka dinten kasép ieu". Ngahubunganana sareng warga ngora sareng sepuh, Walikota Yavaş nyarios, "Ngajagaan masarakatna dimimitian sareng ngajagaan diri urang." Direktorat Jéndral EGO ngingetkeun warga nagara nganggo angkutan umum pikeun ngajagi jarak sosialna, sedengkeun jalur mobil kabel samentawis ditutup.


Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavas nyauran warga Ankara pikeun "Tinggal di Imah" pikeun ngindarkeun serangan ngalawan wabah sareng koronavirus (Covid-19) sareng nyegah virus tina nyebarkeun.

Ngalamun sakumna warga ngaliwatan akun média sosialna, Walikota Yavaş nyatakeun yén aranjeunna nyatakeun paningkatan jumlah warga pikeun yuswa 65 taun anu nganggo angkutan umum anyar, "Kami nyatakeun yén warga kami, khususnya jalma anu langkung ti 65 taun, ngagaduhan tingkat angkutan umum. Punten cicing di bumi dugi ka maot ayeuna-jaman susah, ngingetkeun para sesepuh anjeun. Ngajagi masarakat dimimitian ku ngajagi diri. ”

Ukuran Anyar ON

Ngagunakeun média sosial sacara épék pikeun ngangkat kasadaran sareng kasadaran warga ngalawan koronavirus di ibukota, Présidén Yavaş nunjuk yén antara 16 sareng 20 Maret, rata-rata 65 rébu 55 warga 739 taun umur sareng langkung nganggo angkot umum.

Ngulang-ngingetkeun peringatan warga dina grup résiko anu henteu parah kapangaruhan ku virus, Walikota Yavaş naroskeun pangrojong ti nonoman pikeun ngingetkeun sesepuhna ngalawan wabah. Walikota Yavaş ogé nyarios, "Hayu, urang jaga para sesepuh urang" sareng saurna pesen di handap ieu:

"Pengangkutan gratis kanggo jalma ngora anu kami sayang, warga umur 65 taun ke atas dina angkutan umum ditetepkeun ku Perda tentang Kartu Perjalanan Bebas atanapi Diskon anu disiapkeun ku Menteri Buruh Keluarga sareng Jasa Sosial, anu otorisasi nurutkeun Pasal 4736 UU No 1. Lamun anjeun bogoh ka sesepuh anjeun, urang mastikeun yén aranjeunna ngaluarkeun prosés ieu di bumi, pikeun ngajaga kaséhatan anjeun sareng kulawarga anjeun, hususna kasehatan, dina lingkup ukuran coronavirus. "

Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş, anu parantos ngalaksanakeun usaha anyar, ngaluarkeun sirkular langkung ti 4 rébu pagawé, perwira sareng personel perusahaan anu damel di Perbandaran Metropolitan, kecuali cuti administratif, beralih pikeun damel dinten Senén, 23 Maret.

TELEFERİK moal dianggo

Ku ngantebkeun yén anjeunna bakal teras-terasan nyandak langkah-langkah prioritas kaséhatan masarakat, Walikota Yavaş nyatakeun yén jalur mobil kabel anu dilayanan di distrik Yenimahalle moal ngaleungitkeun résiko tina koronavirus.

Walikota Yavaş ngumumkeun dina akun média sosial na, "Kami samentawis nutup telepon mobil kabel urang kusabab panurunan jumlah panumpang per poé sareng kanyataan yén cabinna teu cocog pikeun ngajaga jarak sosial. Supaya transportasi tiasa kaganggu, 2 bus beus komo urang parantos mulai ngaladenan ”.

EGO General Directorate ogé nambihan énggal anu anyar pikeun peringatan-peringatanna ngeunaan warga anu ngagunakeun kendaraan angkutan umum sareng nyauran panyalindungan jarak jauh. Perbandaran Metropolitan; Éta ogé ngumumkeun yén sistem AC hawa bakal ditutup dina sadaya gedong jasa, hususna Beus EGO, Metro sareng ANKARAY.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar