Warga Eskişehir diingetkeun ku visuals jarak sosial dina transportasi tolu

Warga Eskisehir diperingkeunkeun nganggo visual jarak sosial dina transportasi tolu
Warga Eskisehir diperingkeunkeun nganggo visual jarak sosial dina transportasi tolu

Ngusahakeun seueur ukuran jalan sareng beus ngalawan wabah virus corona, Eskişehir Munisipal Metropolitan nempuh pentingna pikeun kaséhatan warga anu kedah ngarambat ku angkutan umum. Dina kontéks ieu, nalika disinféktan leungeun disimpen dina sagala kendaraan, warga-warga diingetkeun kalayan visual ngeunaan jarak sosial.


Ngalaksanakeun Rencana Aksi Merangan Corona Virus di Eskişehir kanthi tekad, Perbandaran Metropolitan terus ningkatkeun ukuran angkutan umum, anu ngahasilkeun résiko anu hadé. Kalayan sirkular anu dikaluarkeun ku Kementrian Dalam Negeri, warga masarakat diingetkeun ku pengumuman ngeunaan jarak sosial dina truk sareng beus anu henteu langkung ti satengah kapasitas kendaraan. Dina raraga nyegah dua jalma linggih dina bisi dina tongkat, "Punten ulah calik di korsi ieu kanggo kasehatan anjeun. Jaga jarak anjeun! " Nyarios yén peringatan gantung, pejabat Metropolitan Munisipalitas nyatakeun yén warga masarakat parantos ngingetkeun yén aranjeunna kedah-leres kedah nganggo disinféktan tangan nalika teras-terasan sareng kendaraan.

Nyarios yén pengumuman informatif sareng virus korona digantung di jero kendaraan sareng di halangan, para pejabat alhamdulillah ngahatur nuhun ka warga Eskişehir kanggo sauran 'Tinggal di Bumi', nyatakeun yén ampir 80% réduksi tina jumlah panumpang.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar