Fahrettin Koca: 32.000 Badan Kaséhatan Anyar Bakal Diprekrut

Turki Menteri Kaséhatan - Dr. Fahrettin Koca
Turki Menteri Kaséhatan - Dr. Fahrettin Koca

Numutkeun pernyataan ngeunaan Menteri Kaséhatan Fahrettin Koca dina siaran langsung ayeuna, 32.000 tanaga kasehatan bakal diangkat segera pikeun mastikeun perang efektif ngalawan koronavirus.


Menteri Kaséhatan Fahrettin Koca: "Kami tiasa ngusahakeun ngaronjatkeun gaji para profesional kaséhatan urang. Kami ngalebetkeun 32 rébu tanaga. Dina prosés ieu, urang bakal mayar bayaran tambahan personel kaséhatan urang berpungsi dina laju 20 persén. Dina hiji waktu nalika aya pandémik, urang terang yén aya perusahaan anu badé ngeksploitasi, sareng serangan serangan dilakukeun dina gudang pabrik jeung sual. Panyimpen intensif katingal. Sapertos dinten ayeuna, urang mimiti ngadamel kontrak ku nelepon sadayana perusahaan hiji-hiji. Sajauh ieu, kami parantos satuju sareng XNUMX perusahaan. "

Balé Mana Anu bakal Dibeuli

Patanyaan ngeunaan kumaha jeung dina kaayaan naon waé aplikasi anu bakal dilakukeun pikeun ngarékam 32.000 tanaga kaséhatan anu bakal direkrut ku Menteri Kaséhatan bakal ditangtukeun dina dinten-dinten anu bakal datang.

Nyarios yén rekrutmen staf anu badé dibawa ka Kementrian Kaséhatan bakal dilakukeun dina saminggu, Fahrettin Koca nyatakeun yén sadaya pagawé kaséhatan ogé tiasa ngagunakeun imah tamu negeri.

Dukungan ti Pakar Tiongkok pikeun Perang Koronér

Numutkeun pernyataan Menteri Koca, dukungan jauh bakal katampi ti dokter Cina. Nyarios yén éta bakal langkung gampang pikeun ngalawan koronavirus, hatur nuhun ka dokter anu berpengalaman anu bakal teras ngadukung pisan, menteri ogé ngumumkeun yén kit diagnostik gancang ogé disebarkeun ka rumah sakit urang.

Rincian Dhukungan Perekrutan Jalma pikeun Perang Coronavirus

18.000 tanaga kaserang anu dikontrak bakal dirékrut ku panempatan pusat anu dilakukeun ku ÖSYM numutkeun skor KPSS tiasa padamelan di unit jasa organisasi propinsi Kementerian.

  • 11.000 Perawat,
  • 1.600 diantarana bidan.
  • 4.687 Teknisi Kaséhatan / Téknik Kaséhatan,
  • 14.000 pagawean permanén (jasa beberesih, jasa perlindungan sareng kaamanan, sareng staf dukungan klinis)
  • psikolog,
  • Pagawean Sosial,
  • Para ahli biologi,
  • audiologist,
  • Kamekaran Budak,
  • Gajih,
  • physiotherapist
  • Terapi Pakpakan sareng Pakaryan.
  • Biantara sareng Ahli Terapi Bahasa,
  • perfusionists,
  • Ahli Fisikis Kaséhatan

Aplikasi dina 26 Maret

Saatos Pituduh Pilihan dikaluarkeun dina situs web ÖSYM, para calon tiasa milih pilihan antara 26 Maret sareng 1 April 2020.

Pikeun pengumuman, turutan Diréktur Jurusan Kesehatan Manajemén Kaséhatan ti Manajemén Layanan sareng situs web ÖSYM.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar