Yenimahalle-Şentepe Kabel Mobil Kabel Leungiteun Ditutup Sakedap Dina Ukuran Coronavirus!

Mobil kabel lirén di Ankara kusabab virus corana
Mobil kabel lirén di Ankara kusabab virus corana

Pengangkutan Mobil kabel Dihentikan di Ankara Kusabab Corana Virus !; Saatos virus korona anu muncul dina Wuhan, China, ukuran anu ketat ogé dilaksanakeun di Ankara.


Walikota Metropolitan Pergunungan Mansur Yavaş damel pernyataan dina akun média sosial na, "Kami samentawis nutup jalur ropeway urang kusabab turunna jumlah panumpang per dinten sareng kanyataan yén kabin henteu cocog pikeun ngajaga jarak sosial. Anjeunna ngécéskeun yén angkot nganggo mobil kabel lirén.

Walikota Metropolitan Pergunungan Mansur Yavaş nyatakeun dina hiji pernyataan, "My belegug sayang; Urang samentawis nutup mobil mobil kabel urang kusabab panurunan jumlah panumpang per dintenna sareng henteu mampuh tina kabin pikeun ngajaga jarak sosial. Supados transportasi janten kaganggu, 2 beus urang sareng bellows parantos mimiti ngaladenan. ungkapan anu dianggo.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar