Panarimaan panumpang nangtung anu dicegah di Angkutan Umum di Gaziantep

Di Gaziantep, panarimaan panumpang nangtung dicegah.
Di Gaziantep, panarimaan panumpang nangtung dicegah.

Dina jero lingkup perang ngalawan Corona Virus (COVID-19), anu dilaksanakeun bareng ku Gaziantep Metropolitan Munisipalitas sareng Departemen Polda Provinsi Gaziantep, pikeun mastikeun yén warga nurut kana aturan pamisahan sosial, nangtung panumpang dina nyegah kendaraan angkutan umum.


Républik Rahayat Cina di régional sarta ngajanggélék jadi hiji wabah global mimiti pas katutup dina pangaruh dunya Corona Virus precautions jeung ukuran anu ngaronjat di Turki spends digawé intensif dina urutan pikeun ngaleungitkeun kamungkinan sumebarna inféksi. Dina kontéks ieu, dumasar kana sirkular anu dikaluarkeun ku Présidén, Dinas Angkatan Perbandaran Metropolitan, Dinas Polda Provinsi Gaziantep digawé pikeun nyegah panumpang dina kendaraan anu nyayogikeun jasa angkutan umum pikeun warga dina kota.

Ku ngadukung pamariksaan anu dilakukeun dina koordinasi Diréktur Kaamanan Provinsi sareng tim 60 Munisipalitas Metropolitan, tujuanana pikeun mastikeun yén warga ngagaduhan perjalanan anu langkung damai bari ngirangan résiko inféksi.

Di sisi anu sanés, konsép jarak sosial, anu sering dinyatakeun ku dunya médis, penting pisan sabab wabah kasebut gampang dikirimkeun ku partikel anu sarat virus dipiceun tina batuk manusa anu kainféksi.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar