Harbour Güzelyalı Yacht dialihkeun ka Kota Bursa Metropolitan

gulzelyali marina bursa ditransfer ka biguksehire
gulzelyali marina bursa ditransfer ka biguksehire

Munisipalitas Bursa Metropolitan nambihan énggal pikeun usaha Bursa pikeun éntuk langkung saham ti pariwisata laut. Güzelyalı Yacht Harbour, anu réngsé dina taun 2003 ku Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur, diserahkeun ka Perbandaran Metropolitan ku kementerian, sareng palabuhan éta bakal dianggo pikeun kabutuhan rekreasi sareng pariwisata Mudanians ogé tempat akomodasi sareng jasa tukang lapang yacht.


Pikeun nyorot identitas kota basisir Bursa sareng pikeun mastikeun yén éta dibéré saham anu pantes tina pariwisata usum panas, panangan Munisipalitas Metropolitan, anu parantos damel sacara saé di basisir laut sakitar 115 kilométer di wates Mudanya, Gemlik sareng Karacabey, ogé pantes Güzelyalı Yacht Harbour. Pelabuhan Güzelyalı Yacht sareng Yacht Harbour bagian tina Panyumputan Nelayan, pangwangunan anu réngsé dina taun 2003 ku Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur, dialihkeun ka Bursa Metropolitan Munisipalitas. Pelabuhan Yacht, anu panjangna jeti panjang nyaéta 485 meter, tingkat wétan nyaéta 325 meter, jumlahna aya 32 méter pasagi sareng total daérah beton nyaéta 10 rébu méter pasagi, bakal dipindah ka distrik metropolitan, sedengkeun bagian Panyumputan Nelayan bakal di handapeun tanggung jawab Kamentrian Pertanian sareng Kehutanan.

Plabuhan bakal dimodenisasi

Walikota Munisipalitas Bursa Metropolitan Alinur Aktaş, sareng pupuhu Departemen Taman Taman dan Taman, Hakan Bebek sareng Pangurus Besar Burulaş Mehmet Kürşat Çapar, dilakukeun pamariksaan di Güzelyalı Yacht Port, anu ditransfer ku kementerian. Ngingetan yén unggal distrik Bursa gaduh ciri anu béda, Walikota Aktaş negeskeun yén Mudanya ogé kacamatan anu penting pikeun laut babarengan Gemlik sareng Karacabey. Nyarios yén Güzelyalı Yacht Harbour ogé sacara éksternal dianggo ku pamilik kapal layar dina sasih usum panas, Walikota Aktaş nyarios, "Rencanana pangwangunan Mudanya Güzelyalı Yacht Harbour sareng panyumputan para pamayang parantos disatujuan ku Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi. Numutkeun rencana anu disatujuan, bagian Marina ditransfer ka Perbandaran Metropolitan urang ku Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur. Tempat ieu ngagaduhan fungsi anu penting pikeun hiburan sareng kabutuhan pariwisata ti Mudanian di tempat akomodasi sareng jasa tukang kapal layar, tapi kuring miharep kami bakal ngamekarkeun ieu salajengna. Urang bakal teras-terasan ngatur daérah di dieu. Kami bakal ngadamel pangaturan anu langkung saé tanpa aya masalah, ”cenah.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar